۰۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۶۶۲۷۰

کنگره نکوداشت آیت‌الله محمدتقی بافقی به کار خود پایان داد

خبرگزاری رسا ـ کنگره نکوداشت آیت‌الله شیخ محمدتقی بافقی که مدت دو روز در بافق برگزار شده بود، 30 مهرماه به کار خود پایان داد.
مرقد مرحوم بافقي

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا به نقل از ایکنا، این کنگره با هدف شناخت ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله شیخ محمدتقی بافقی و ارج نهادن به مقام والای آن عارف فرزانه برپا شد.

بیش از 300 مقاله و شعر در مورد نکوداشت مرحوم بافقی از سراسر کشور به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود که 30 مقاله آن انتخاب به صورت سخنرانی در کنگره‌ ارائه شد ضمن آنکه مابقی مقاله‌ها به صورت کتابچه منتشر خواهد شد.

آیت‌الله شیخ محمدتقی بافقی فرزند محمدباقر در سال 1252 هجری شمسی در بافق متولد شد.

وی پس از طی تحصیلات مقدماتی در یزد به نجف اشرف رفت و در زمره شاگردان آیت‌الله سیدکاظم طباطبایی وآخوند خراسانی قرار گرفت.

این عالم ربانی در زمان مرجعیت آیت‌الله حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی موسس حوزه علمیه قم به کشور بازگشت و نقش موثری در تقویت این حوزه بر عهده داشت.

وی در جریان قضیه کشف حجاب رضاخانی به شهر ری تبعید شد و در همان‌جا در گذشت و در قم در جوار حرم مطهر حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد./ د 103

ارسال نظرات