۰۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۳۱
کد خبر: ۶۶۳۹۵
هفتم آبان ماه؛

مبلغان برتر در زمینه حفظ و ترویج منابع طبیعی تجلیل می‌شوند

خبرگزاری رسا ـ به همت ادارات کل تبلیغات اسلامی و منابع طبیعی استان قم همایش یک روزه تجلیل از مبلغان برتر در زمینه حفظ و ترویج منابع طبیعی در این استان برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام عين‌الله صلواتي، مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبليغات اسلامي استان قم،

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام عین‌الله صلواتی، مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با اعلام این خبر اظهار داشت: این همایش در روز پنجشنبه هفتم آبان ماه در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این همایش حجت‌الاسلام عباس اسکندری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، احمد عفتان مدیرکل منابع طبیعی و فرود شریفی رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور پیرامون اهمیت و نقش مبلغان دینی در حفظ و ترویج منابع طبیعی سخنرانی می‌کنند.

حجت‌الاسلام صلواتی سخنرانی حجت‌الاسلام خاک مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور را از دیگر برنامه‌های این همایش عنوان کرد و یادآور شد: در پایان این همایش از مبلغان برتر در زمینه حفظ و ترویج منابع طبیعی قدردانی می‌شود.

مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم حفاظت از منابع طبیعی را امری ضروری دانست و اظهار داشت: روحانیون و مبلغان دینی به عنوان پیشگامان دینی نقش ارزنده‌ای در تشریح اهمیت حفاظت از منابع طبیعی از منظر دین مبین اسلام و قرآن کریم دارند./د102
ارسال نظرات