محور تولیدات علمی مؤسسات قرآنی، تقویت انقلاب و آرمان های نظام باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مازندران، حجت الاسلام والمسلمیمن محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در بازدید از مؤسسه پیامبر اعظم(ص) ساری با تسلیت ایام پیش روی از نبی مکرم اسلام به عنوان برجسته ترین انسان بر روی زمین یاد کرد و افزود: امروز جامعه بشری بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره مندی از سیره و معارف نبوی است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان این که بسیاری از مشکلات امروز جامعه اسلامی را فاصله گرفتن از سیره نبوی دانست و خاطرنشان کرد: رسیدن جامعه اسلامی به سعادت و تعالی حقیقی در گرو گسترش معارف نبوی در جامعه است.
حجت الاسلام والمسلمین لائینی در ادامه سخنان خود، ارتقاء انسان از زندگی طبیعی و غریضی را مهم ترین هدف انبیاء و اولیای الهی دانست و تصریح کرد: هدف مؤسسات قرآنی باید حرکت در مسیر اهداف پیامبر گرامی اسلام باشد.
امام جمعه ساری با اشاره به این که حق حیات بر روی زمین برای کسی است که صاحب زمین را بنشاسد، تصریح کرد: به طور حتم شناخت مناسب خداوند متعال موجب سعادت و تعالی انسان خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر این که حمایت و تقویت از انقلاب، آرمان و ارزش های نظام باید همواره مورد توجه مؤسسات فرهنگی و قرآنی باشد، خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال تحریف و توخالی کردن انقلاب است و تلاش می کند تنها اسمی از انقلاب بماند و هویت آن خدشه دار شود.
وی با بیان این که هدف دشمن محتوا زدایی از آرمان ها و ارزش های انقلاب است، تصریح کرد: دشمن از هویت دینی، ایمانی، اسلامی و معنوی درون انقلاب می ترسد و به همین همه توان خود را برای تحریف و بی محتوا کردن انقلاب به کار گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین لائینی با تأکید بر این که حفظ جریان انقلابی وظیفه امروز همه ما است، بیان داشت: اگر خدای ناکرده انقلاب بشکند چیزی از ارزش های دینی باقی نخواهد ماند.
نماینده ولی فقیه در مازندران در بخش پایانی سخنان با بیان این که نقطه محوری تولیدات علمی مؤسسات فرهنگی قرآنی باید تقویت انقلاب و آرمان های نظام باشد، بیان داشت: اگر این تلاش ها در شکل علمی باشد به طور حتم آثار و برکات بیشتری را به همراه خواهد داشت.
حجت الاسلام محمود دیانی، رییس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم(ص) ساری نیز در این نشست با اشاره به این که این مؤسسه فعالیت های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی خود را از سال 90 آغاز کرده است، گفت: در حال حاضر چندین عضو هیأت علمی دانشگاه و حوزه در این مؤسسه به تولیدات علمی اشتغال دارند.
وی در ادامه سخنان خود همچنین به آغاز فعالیت نشر سردار شهید طوسی از سال 96 زیر نظر مؤسسه فرهنگی پیامبر اعظم(ص) آغاز شده است، افزود: تاکنون 22 عنوان کتاب در حوزه علوم انسانی و اسلامی تدوین و تألیف شده است.
رییس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم(ص) ساری با بیان این که متأسفانه تولید علم دین در مازندران مورد غفلت قرار گرفته است، تصریح کرد: یکی از اهداف و برنامه های این مؤسسه پر کردن خلأهای موجود در این بخش است./950//202/خ