۱۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۷
کد خبر: ۶۷۰۸۲
چند خبر کوتاه از قم؛

روحانی مستقر روستای چاهک قم منصوب شد

خبرگزاری رسا ـ مسؤول روحانیون مستقر اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم از انتصاب روحانی مستقر روستای چاهک خبر داد.
بدون تصوير 2



به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، حجت‌الاسلام علی اصغر جهانی، مسؤول روحانیون مستقر اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم از انتصاب روحانی مستقر روستای چاهک خبر داد و اظهار داشت: در راستای تاکید مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مبنی بر افزایش تعداد روحانیون مستقر در روستاهای قم، حجت‌الاسلام محمود حیدری به عنوان روحانی مستقر روستای چاهک از بخش سلفچگان انتخاب شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر 28 روحانی در روستاهای قم استقرار دارند و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تعداد آنها به 30 نفر خواهد رسید.

لازم به ذکر است حجت‌الاسلام حیدری به عنوان روحانی مستقر شهر سلفچگان فعالیت می‌کرد.

* اهدای 2 هزار بسته فرهنگی به هسته‌های جوان

مجتمع فرهنگی نور قم به افرادی که از سراسر کشور در این مجتمع حضور می‌یابند بیش از 2 هزار بسته فرهنگی اهدا کرده است.

این بسته‌های فرهنگی شامل بروشور معرفی اماکن زیارتی از جمله حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران، زندگی‌نامه کریمه اهل بیت(ع)، کتاب‌های مختلف، مفاتیح، سی‌دی‌های مذهبی و سایر اقلام فرهنگی است.

تاکنون به بیش از دو هزار نفر از هسته‌های فرهنگی جوان و افرادی که از سراسر کشور برای گذراندن دوره‌های مختلف بصیرتی و آموزشی به قم مراجعه کرده‌اند بسته‌های فرهنگی اهدا شده است.

 

 * برگزاری دوره‌های آموزش مداحی ویژه بانوان در مجتمع فرهنگی نور قم

 

دوره‌های آموزش مداحی ویژه بانوان در مجتمع فرهنگی نور قم برگزار می‌شود

این دوره‌ها به منظور ارائه آموزش‌های مداحی به همراه آموزش‌های احکام و معارف اسلامی برای تبلیغ احکام نورانی اسلام و استفاده خواهران مداح در مجالس عزاداری و شادی برگزار می‌شود.

در این دوره خانم ناصری‌نژاد از استادان مجرب مداحی و نویسنده کتاب اصول مداحی 1 و 2 با بیش از 17 دوره چاپ است.

تاکنون بانوان استان قم استقبال گسترده‌ای برای حضور در این دوره‌ها داشته‌اند.

 

لازم به ذکر است که در پایان این دوره‌ها به شرکت‌کنندگان گواهینامه پایان دوره آموزشی مداحی اعطا می‌شود./د102

 

 

ارسال نظرات