۱۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۲
کد خبر: ۶۷۱۳۸

مراسم گرامیداشت آیت‌الله خالصی در قم برگزار شد‌

خبرگزاری رسا ـ مراسم یادبود آیت الله محمدباقر خالصی شب گذشته در مسجد رفعت قم برگزار شد.
بزرگداشت آيت الله خالصي
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، مراسم یادبود آیت الله محمدباقر خالصی شب گذشته در مسجد رفعت قم برگزار شد.

بر اساس گزارش فارس، در این مراسم که بیوت مراجع عظام تقلید و جمعی از طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه و اقشار مختلف مردم حضور داشتند یکی از استادان حوزه علمیه قم در سخنانی اظهار داشت: عالمان دین مشعلی فروزان برای رشد و هدایت فضائل اخلاقی و تعالی معنویت در جامعه هستند.
حجت‌الاسلام علی جوانمردی خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه همواره با حضور علمای بزرگوار و اندیشمندان بسیار اسلام ناب محمدی را زنده نگه داشته و امروز نیز در برابر هجمه گسترده دشمنان، جامعه را از آفات و آسیب‌ها مصون نگه می‌دارد.
وی با بیان اینکه مرحوم آیت‌الله خالصی از محققان برجسته حوزه علمیه خراسان بود، تصریح کرد: وی سراسر عمر پربرکت خود را به تحصیل علوم اسلامی و تهذیب نفس پرداخت و توانست شاگردان بسیاری را به جهان اسلام معرفی کند.
‌آیت‌الله محمدباقر خالصی قائنی از علمای حوزه علمیه قم و خراسان، ظهر روز یکشنبه پس از دو ماه تحمل بیماری در سن 67 سالگی در بیمارستان کامکار قم به لقاء الله پیوست.
این عالم ربانی فرزند آیت‌الله شیخ عباس خالصی از علمای حوزه علمیه خراسان است که دروس مقدمات خود را در مشهد فرا گرفت و پس از آن برای ادامه تحصیل به نجف اشرف و سپس حدود سال 1353 به حوزه علمیه قم بازگشت.
حاشیه بر حدائق علامه در 21 جلد و انتشار رساله اصول المسائل در دو جلد و آثار فراوانی دیگری از این عالم ربانی به عنوان اثر ماندگار باقی مانده است. /د103
ارسال نظرات