همایش بین المللی ادیان الهی به کار خود پایان داد
خبرگزاری رسا ـ همایش بین المللی ادیان الهی، روز گذشته در دانشگاه کارول ایالت مونتانای آمریکا به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری رسا، هدف از برپایی این همایش ایجاد اتحاد و همدلی میان پیروان ادیان آسمانی اسلام، مسیحیت و یهودیت بود که با حضور شمار زیادی از علما و اندیشمندان ادیان مذکور به کار خود پایان داد.
بری فرست از اندیشمندان برجسته آمریکا و از اعضای اصلی برگزار کننده این همایش در گفتگو با خبرنگاران، ضمن مثبت و مفید ارزیابی کردن این همایش گفت: علما و اندیشمندان ادیان اسلام، مسیحیت و یهود نشست بسیار خوبی را در این همایش تجربه کردند و توانستند در موضوعات مهم دینی و اجتماعی بایکدیگر تبادل نظر مثمر ثمری داشته باشند.
وی افزود: در دنیای امروز بسیاری از مشکلات و بحرانها و نیز سوء تفاهم ها با گفتگو و مذاکره حل می شود و اینگونه همایشها می تواند کمک بسیار شایانی به رواج فرهنگ گفتگو و مذاکره کند.
این استاد فلسفه دانشگاه کارل که درس آشنایی با اسلام را نیز تدریس می کند، می افزاید: ما تلاش می کنیم چالش ها و مسائل وجود میان پیروان ادیان در جامعه آمریکا را مطرح و حل و فصل کنیم.
ارسال نظرات