سنت حسنه اذانگویی زنده در مساجد احیا شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، امروز در مراسم تجلیل از مؤذنان و روحانیون محلی استان خراسان شمالی که در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: مسجد محل عبادت و تهذیب نفس است و مؤذنان مساجد، منادیان و دعوتکنندگان مؤمنین به نماز و عبادت به درگاه خداوند هستند و بر اساس روایتی معتبر از رسول مکرم اسلام (ص)، مؤذّنان با پیامبران و صدیقان و شهیدان و صالحان محشور میشوند.
وی با اشاره به جایگاه مؤذنان و خادمان مساجد، افزود: خدمتگزاری در مسجد ارزش والایی دارد بهگونهای که خداوند در قرآن کریم افتخار خدمتگزاری به مسجد را به حضرت ابراهیم و حضرت اسماعیل (ع) نسبت میدهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی تصریح کرد: اذان زیباترین کلام و پیام برای مؤمنان و شیفتگان وصال حق و یکی از شعارهای اسلام است.
دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی خراسان شمالی گفت: مؤذن منادی حق و دعوتکننده مؤمنان به بهترین اعمال است و جایگاه والایی نزد خداوند متعال دارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: گفتن اذان بهصورت زنده و حلقومی از مناره مساجد یک سنت و اخلاق حسنه است که بهمرورزمان و با آمدن وسایل الکترونیکی تقریباً به فراموشی سپردهشده است و لازم است هیئت امناء مساجد و فعالان دینی نسبت به احیای این سنت حسنه همت داشته باشند.
حجتالاسلام خادمی تأکید کرد: شایسته است همه مسئولان فرهنگی در همه سطوح به دنبال ترویج این فرهنگ متعالی در میان مردم و اجرای برنامههایی در این زمینه باشند تا فرهنگ خوب اذان گفتن بهصورت زنده و حلقومی دوباره در جامعه رواج و رونق پیدا کند.
وی در پایان گفت: تشویق و ترغیب نوجوان و جوانان به اذان گفتن و اجرای مسابقات اذان در سطوح مختلف سنی و تجلیل از آنها میتواند در پرورش مؤذنان مؤثر باشد و در این زمینه میتوان از تجربه اساتید و پیشکسوتان این رشته استفاده کرد.
گفتنی است به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و حفظ سلامت جامعه، مراسم تجلیل از مؤذنان و ملاهای محلی بهصورت همزمان در همه شهرستانهای استان خراسان شمالی بهصورت مجزا و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد./9314/