همایش طلاب جدید الورود حوزه علمیه قم برگزار می شود
خبرگزاری رسا ـ همایش طلاب جدید الورود حوزه علمیه قم به همت معاون تهذیب و اخلاق حوزه علمیه قم برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام هادی حسینخانی، معاون تهذیب و اخلاق حوزه علمیه در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه های جمعی گفت: همایش طلاب جدید الورود حوزه علمیه قم به همت معاون تهذیب و اخلاق حوزه علمیه قم، برگزار می شود.
وی در ادامه افزود: این همایش با حضور هزار و پانصد نفر از طلاب جدیدالورود حوزه علمیه قم، پنج شنبه 21 آبانماه برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام حسینخانی، خاطر نشان کرد: این همایش در دو بخش برگزار خواهد شد که بخش اول در حرم حضرت معصومه(س) و بخش دوم در مسجد مقدس جمکران برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: در این همایش، مباحث اخلاقی و اجتماعی طلبگی، از سوی بزرگان و اساتید حوزه به طلاب جدید الورود ارائه خواهد شد.
گفتنی است، معاونت تهذیب یکی از معاونتهای مدیریت حوزه است که همزمان با آغاز دومین دوره شورای عالی حوزه علمیه تشکیل شده و فعالیت خود را آغاز کرده است و وظیفه بسیار خطیر سازماندهی و گسترش تهذیب و اخلاق در حوزههای علمیه را بر عهده دارد./پ202
ارسال نظرات