۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۶۷۷۵۱۱

نگاهی به تازه های شبکه های اجتماعی امروز

نگاهی به تازه های شبکه های اجتماعی امروز
چندش‌آورترین موضوع در رسانه‌های کشور، حواسمان به فریب رسانه‌های دولتی برای دستاورد برجام باشد، عذرخواهی تهیه کننده گاندو از عوامل این سریال، تواضع ربع پهلوی و ماجرای گنجشک و درخت بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.

به گزارش خبرگزاری رسا، چندش‌آورترین موضوع در رسانه‌های کشور، حواسمان به فریب رسانه‌های دولتی برای دستاورد برجام باشد، عذرخواهی تهیه کننده گاندو از عوامل این سریال، تواضع ربع پهلوی و ماجرای گنجشک و درخت بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.

 

چندش‌آورترین موضوع در رسانه‌های کشور

عبدالله گنجی فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت: ‏چندش آورترین چیزی که در رسانه های کشور می بینم نوشته های تئوریک آخوندی⁩ است. نوشته امروزش در شرق را که دیدم احساس کردم آن را(ملت گرایی و ملی گرایی)از فلان کتاب کپی کرده.

 

حواسمان به فریب رسانه‌های دولتی برای دستاورد برجام باشد

کاربرفضای مجازی در توییتر نوشت: ‏شرط اصلی رهبر انقلاب برای برجام، برداشته شدن تمام تحریم‌ها هست نه بازگشتن آمریکا به برجام و مذاکره؛

حواسمان به فریب رسانه‌های دولتی برای دستاورد برجام طی دو هفته آینده باشد.

حواسمان به فریب رسانه‌های دولتی برای دستاورد برجام باشد

 

عذرخواهی تهیه کننده گاندو از عوامل این سریال

مجتبی امینی تهیه کننده سریال گاندو در توییتی نوشت: ‏از زحمات همه ی اعضای خانواده سریال گاندو برای همکاری در تولید این اثر، در شرایط سخت کرونایی که با تمام وجود و غیرت، متعهدانه پای اثری که به آن اعتقاد داشتند و ایستادند، کمال تشکر و سپاس را دارم. حقیر بابت بی احترامی جمعی از مسئولین دولتی در قبال زحمات شما در این اثر هنری عذر خواهم.

عذرخواهی تهیه کننده گاندو از عوامل این سریال

 

 

تواضع ربع پهلوی و ماجرای گنجشک و درخت

عبدالله گنجی فعال رسانه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت: الپهلوی⁩ اعلام کرده از سلطنت صرف نظر می کند و رسانه های فارسی زبان غرب-اپوزیسیون تلاش می کنند این حرف را با عنوان"تواضع پادشاه" بفروشند.

اما حکایت ایشان حکایت گنجشکی که روی شاخه درخت نشسته بود و به درخت گفت خودت را محکم بگیر می خواهم بپرم. درخت گفت کی نشستی که من اصلا نفهمیدم؟

 


ظهور نوع جدیدی از کرونا در ترکیه

علیرضا وهاب زاده مشاور وزر بهداشت در توییتر نوشت: ‏رئیس دپارتمان بیماری‌های عفونی در دانشگاه آنکارا هشدار داده که احتمال وقوع جهش و ظهور نوع جدیدی از کرونا در ترکیه وجود دارد.

چهار روز از هشدار و درخواست وزیر بهداشت برای لغو پروازهای ترکیه میگذرد ومقامات هواپیمایی می‌گویند فعلا برنامه‌ای برای قطع پروازها به علت شیوع کرونا ندارند.

ظهور نوع جدیدی از کرونا در ترکیه

 


آقای جهرمی! این سخنان سند محکومیت خود شماست

محمد ایمانی فعال رسانه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت:

وزیر ارتباطات به اعتماد آن لاین گفته است:

"اینترنت ماهواره‌ای خواهد آمد و مردم هم از آن استفاده خواهند کرد. حکمرانی همه دنیا دچار چالش خواهد شد، هدف هم فقط ایران نیست، هدف تغییر تکنولوژی و سبک زندگی در دنیاست.

ما می‌گوییم مردم، ظرفیت‌های عمومی و جوانان، اما وقتی به میدان عمل می‌رسیم اینها را کجا می‌بینیم؟ در این نظام حکمرانی که تعریف می‌کنید جایگاه مردم چیست؟

آمریکا با هوشمندی روی نقاط قوت ما اعمال تحریم می‌کند. در چنین فضایی باید مولفه‌های قدرت خودتان را در آینده بسازید، این مولفه‌ها با سرکوب به دست نمی‌آید".

مباحث خوبی است و انتظار می رود ایشان در همین قالب پاسخ دهد:

آیا کشورهای پیشرفته یا قدرت های نوظهور در دنیا، به خاطر این که احتمالا اینترنت ماهواره ای خواهد آمد، فضای مجازی و رسانه ای را بی در و پیکر رها کرده اند؟

از فرانسه و انگلیس و آلمان و هلند و دانمارک و نروژ تا چین و روسیه و ژاپن و ترکیه، هر کدام برای فضای مجازی، چهارچوب های نظارتی و قانونی جدی معین و طرف خارجی را وادار کرده اند به این ضوابط متعهد بماند.

آنهایی که توانمندی و درایت بیشتری داشته اند، به شبکه ملی اطلاعات و پیام رسان های ملی هم اهتمام کرده اند تا وامدار مطلق دیگران نباشند. رویکرد دولت و وزیر ذی ربط ما در قبال این قاعده فراگیر جهانی، یک استثنای غیر خردمندانه است.

دوم: آقای جهرمی هشت سال وزیر و معاون وزیر بوده، اما تازه یاد نقش مردم و ظرفیت جوانان افتاده. از نگاه مدیریت متبوع ایشان، مردم جز ماشین رای و محل تامین کسری های بودجه (در بورس و ...) بودن، چه موضوعیت دیگری داشته اند و چه نقشی به آنها سپرده شده؟

آیا می شود باب واردات بی رویه و نشستن سر سفره محصولات و خدمات خارجی از همه رقم را گشود، تولید و ابتکار را بر زمین زد، و کشور را در عرصه های مختلف وامدار خارج کرد، و ضمنا از نقش دادن به مردم در جوانان حرف زد؟! مگر نقشی هم در این مدیریت عاریتی برای مردم می ماند؟

سوم: حرف درست، همین جمله است؛ "آمریکا با هوشمندی روی نقاط قوت ما اعمال تحریم می‌کند". همین آمریکایی چرا اینترنت و ماهواره و فضای مجازی را تحریم نمی کند هیچ، که برای ضریب نفوذ بیشتر آنها در ایران، بودجه سالیانه هم اختصاص می دهد؟!

چرا اقتصاد، مجموعه های تولید فناوری، فعالیت های دفاعی و نقش آفرینی منطقه ای ما تحریم می شود، اما فضای مجازی و رسانه ای را نه تنها تحریم نمی کنند، بلکه با همه ابزار ها به نفوذ و جاگیری آنها در داخل ایران همت می ورزند؟ جز به این دلیل که تبدیل به منطقه شبیخون شده؟

فضای مجازی می تواند نقطه قوت باشد، اما به خاطر سوء مدیریت، تبدیل به بزنگاه دشمن شده و بنابراین، تحریم نمی شود. آمریکا که صفحات رئیس جمهور مستقر (ترامپ) را در شش شبکه اجتماعی بست، سال 88 اصرار داشت همین شبکه ها را به صف کند و در خدمت آشوب افکنی در ایران قرار دهد.

اگر این کار آنها هوشمندانه است، چه نامی برای انفعال برخی مدیران ما زیبنده است؛ غرور آمیخته بی سوادی؟ شهرت طلبی؟ منفعت طلبی باندی، ولو به قیمت قربانی کردن منافع ملی؟ یا نفوذ زدگی؟

 


ماه عسلی که به تزریق واکسن کرونای ایرانی گذشت

کاربرفضای مجازی در توییتر نوشت: هر دو دکتر و تازه ازدواج کردند ولی به جای اینکه به ماه عسل بروند، داوطلب تزریق واکسن ایرانی کرونا شدند.

موقع تزریق خبرنگار پرسید نگران خودت و همسرت نیستی؟

جواب داد نه، چون میدونم دانشمندانمون چه واکسن استانداردی ساختند و بهشون اعتماد داریم!

ای کاش مسئولین هم چنین اعتماد می کردند!

ماه عسلی که به تزریق واکسن کرونای ایرانی گذشت

 

 

 

علی اصغر خواجه الدین
ارسال نظرات