۰۵ آذر ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۶۹۱۶۶
فرمانده کل سپاه در شیراز:

بسیج ضامن استمرار انقلاب است

خبرگزاری رسا ـ فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بسیج ضامن استمرار انقلاب اسلامی حفظ اسلام و پایداری حق در برابر باطل است.
سردار جعفري
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز ، سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به مناسبت 5آذر سالروز تشکیل بسیج در جمع هزاران نفر از بسیجیان در مسجد مصلای شیراز افزود: بسیج کلمه مقدسی است که با سرنوشت انقلاب اسلامی گره خورده و دنیا را تکان داده است.
 
وی در ادامه با تاکید بر اینکه زمان تهدید سپری شده است، افزود: بیش از 95درصد از مردم ایران در صحنه حضور دارند و حاضر به دفاع از نظام در برابر توطئه های فرهنگی ، سیاسی و نظامی از سوی استکبار می باشند.

وی گفت: اگر بسیج تشکیل نشده بود هنوز خرمشهر و بسیاری از نقاط ایران دست دشمنان بود و باید به‌دنبال آزادسازی آن بودیم.

جعفری افزود: اگر بسیج نبود معلوم نبود، سرنوشت اسلام چه بود و چه وضعیتی داشتیم.

وی گفت: هرجا که مشکلی برای کشور پیش می‌آید مسؤولان مختلف به‌عنوان بسیجی در هر لباسی به مردم خدمت می‌کنند.

فرمانده سپاه پاسداران اضافه کرد: اگر بسیج نبود، با دشمنی دشمنان داخلی و خارجی انقلاب، معلوم نبود چه سرنوشتی را در انتظار داشتیم و حضور بسیج در عرصه‌های مختلف نگاه اسلامی و محوری داشته است.

جعفری گفت: اگر بسیج نبود وابستگی و زیر سلطه بودن ایران را باید می‌دیدیم، سازندگی و محدودیت‌زدایی نیز در کشور نبود و ما نمی‌توانستیم حرکت به سمت عدالت و توسعه را داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اتفاقات پس از انتخابات اشاره کرد و افزود: در آخرین توطئه همه‌جانبه دشمن که از انتخابات 88 می‌گذرد و شاهد آن فتنه‌گری هستیم، اگر بسیج نبود معلوم نبود چه وضعیتی داشتیم و شاید فتنه‌گران به اهداف خود می‌رسیدند و اگر بسیج نبود راه امام و انقلاب بی‌تردید متوقف و آمریکا به ایران مسلط می‌شد و نامی از ایران اسلامی نیز باقی نمی‌ماند.

فرمانده سپاه پاسداران اعلام کرد: از بین بردن محتوای انقلاب از اهداف فتنه‌گران بود که با حضور بسیجیان این توطئه عظیم خنثی شد.
وی گفت: بسیج ضامن استمرار انقلاب اسلامی و حفظ اسلام و پایداری حق علیه باطل است.

این فرمانده سپاه اضافه کرد: شما بسیجیان باید بر خود ببالید که پوشیدن این لباس مقدس با سرنوشت انقلاب گره خورده و اتفاقی که در ایران اسلامی افتاده و 30 سال از آن می‌گذرد دشمنان را دست‌خوش تنگناه‌های عمیق کرده است.

جعفری گفت: اگر فکر کنیم تنها تهدید نظامی به سمت ایران است این اشتباه بزرگی است چراکه زمان تهدید نظامی سپری شده، به‌ویژه در مورد نظام جمهوری اسلامی که اکثریت قاطع بیش از 95 درصدی ایران حاضر به دفاع از نظام و انقلاب هستند و دل و جان در گرو این راه می‌گذارند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان به‌دنبال گرفتن محتوا و شکل نظام اسلامی هستند و همه به‌دنبال این هستند تا جمهوری اسلامی را از محتوا تهی کنند.

وی افزود: عدالت محوری، ظلم‌ستیزی، ایستادگی در مقابل دشمنان از محتوای نظام است که دشمنان به‌دنبال گرفتن آن هستند.

جعفری اعلام کرد: دشمنان می‌خواهند نظام ما به‌ سمتی ببرند که نظام بین‌المللی می‌پسندد نه نظام اسلامی و قرآنی.

این سردار دوران دفاع مقدس گفت: ما باید توجه خود را بیش از گذشته به این نکات معطوف کنیم و با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری تا حضور بسیج است دشمنان اسلام هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.

وی افزود: آنچه که امروز باید توجه کنیم نقش بسیج در آینده انقلاب و نظام اسلامی است و امروز به برکت خون شهیدان و امام راحل (ره) این عزت و اقتدار جمهوری اسلامی به ما رسیده است.

فرمانده سپاه پاسداران گفت: نقش بسیج در آینده و تهدیدات پیش‌رو حساس است و باید بدانیم زمانی که رهبر انقلاب این توصیه‌ها را دارند توجه خود را بیشتر کنیم.

وی بیان داشت: انقلاب ما به تهدید‌های سرد و نیمه سرد و تهدید‌های سیاسی مواجه است که باید برای آن آماده باشیم و با آنها مقابله کنیم.

جعفری گفت: امروز در دهه چهارم انقلاب، دهه پیشرفت و عدالت قرار داریم که همراه با عدالت باید در این زمینه قدم برداریم و بدون هدف تلاش ما میسر نیست.

وی ادامه داد: بسیج در آینده انقلاب نقش حساسی دارد و باید قدر جایگاه خود را در نظام بدانیم و برای انجام دادن تکالیف آینده خود را آماده کنیم.

فرمانده سپاه خطاب به بسیجیان گفت: امروز باید به نیاز آینده توجه کرد و تکلیفی که بر دوش ما است با توجه بیشتری آن‌را اجرا کنیم.

وی اظهار داشت: هر بسیجی که توان خلاقیت، نوآوری را دارد باید کمال بهره‌بری را برای پیشرفت کشور به‌کار بگیرد.

فرمانده سپاه پاسداران از بسیجیان خودسازی معنوی و ارتباط و نزدیکی با خدای متعال و تقویت باور‌های دینی را خواستار شد و گفت: اگر این روش را در پیش نگیریم از کاروان حق عقب می‌افتیم.

جعفری افزود: بسیجی اگر بینش سیاسی خود را بالا نبرد نمی‌تواند دشمن‌شناسی داشته باشد که باید در این زمینه نیز خود را تقویت کند.

وی گفت: برای دشمن‌شناسی راهی جز بصیرت نیست و دشمن از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کند و برای اینکه اقدامی در خودسازی داشته باشیم باید این مهم را مورد توجه قرار دهیم.

جعفری اضافه کرد: مقابله با دشمن در جنگ نرم بر عهده یکایک مردم است. اگر بصیرت نداشته باشید نمی‌توانید در مسیر عدل حرکت کنید و باید بصیرت و بینش و آگاهی داشته باشید. اطلاعات خود را افزایش دهید و به شایعات نیز توجه نکنید.

وی همچنین اقدام عملی و به‌موقع را از بسیجیان خواستار شد و گفت: با سخت‌کوشی و خالص کردن نیت‌ها در راستای پیشرفت و توسعه حرکت کنید.

جعفری اظهار داشت: شعار بسیج توجه علمی و خدمت‌رسانی به مردم است که ما مفتخریم که در خدمت بسیج هستیم و زمینه را برای رشد و تعالی جامعه آماده می‌کنیم. /پ202

ارسال نظرات