۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
کد خبر: ۶۹۳۴۵۴
پ
بر اساس اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، از اثرات دارویی مفیدی برای بدن برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از جام جم آنلاین، پخت مواد غذایی به طورکلی کاهش ویتامین‌ها یا سایر مواد مغذی موجود در آنها را بدنبال خواهد داشت، اما در مورد گوجه فرنگی مساله متفاوت و گوجه فرنگی پخته مفیدتر از گوجه فرنگی خام است.

بسیاری از رنگدانه‌های گیاهی مفید موجود در میوه ها و سبزیجات خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و بدن ما برای ترمیم سلولهای تخریب شده توسط رادیکال های آزاد نیازمند آنها هستند.

بر اساس اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، از اثرات دارویی مفیدی برای بدن برخوردار است.

یکی از مهمترین مواد موثره گوجه فرنگی ماده ای به نام لیکوژن ( lycopene) است که جزو کاروتنوئیدها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می شود.

پژوهش ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می شود.

منبع: بهداشت نیوز

برچسب ها: میوه آب خوراکی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص،قومیت‌ها باشد و یا با قوانین کشور و آموزه های دینی مغایرت داشته باشدمنتشر نخواهد شد.
پرطرفدارترین