تربیت جوان انقلابی نیاز امروز نظام است
![تربیت جوان انقلابی نیاز امروز نظام است](/files/fa/news/1400/8/11/458780_774.png)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجت الاسلام مهدی سرلک، ظهر امروز در جلسه تشکل های دانش آموزی که در دفتر امام جمعه الیگودرز برگزار شد، گفت: توجه به قشر جوان و نوجوان و تربیت نسلی انقلابی نیاز جامعه است.
امام جمعه الیگودرز از نوجوانان به عنوان آینده سازان نظام مقدس جمهوری اسلامی یاد کرد و افزود: خودباوری، تهذیب نفس و پیروی از ولایت از مؤلفه های مهم ایت که نوجوانان برای حرکت در مسیر انقلاب باید مورد توجه قرار دهند.
وی بر ضرورت تلاش و پشتکار نوجوانان در عرصه های مختلف عنوان کرد: این نسل باید در سایه این مهم اقتدار روزافزون ایران اسلامی قدم بردارند.
حجت الاسلام سرلک تربیت نسلی انقلابی را لازمه بقا انقلاب خواند و بیان داشت: نوجوانان باید در تبیین اهداف بیانیه گام دوم انقلاب همت انقلابی داشته باشند.
وی تأکید داشت: معلمان، مبلغان و فعالان آموزشی و فرهنگی در تربیت نوجوان انقلابی و پویا تلاش نمایند و رشد علمی و اخلاقی نسل نو مورد توجه قرار گیرد./9451/پ210/