انتصابات مدیران کل آموزش و پرورش استانها چگونه انجام میشود؟
به گزارش خبرگزاری رسا،یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس درباره انتصابات این وزارتخانه، اظهار کرد: کمیتهای را تعیین کردیم و با شناسایی نیروهایی که دارای تجربه و روحیه تحولی هستند، انتخابها را انجام میدهیم.
وی با بیان اینکه معمولا در ستاد آموزش و پرورش از افراد جوان استفاده میکنیم، افزود: البته ممکن است در برخی موضوعات مورد نظرمان، فرد واحدی باشد؛ یعنی فردی مبدع کاری بوده است یا با استفاده از ظرفیتهای مختلف مخصوصاً بیرون از آموزش و پرورش، اقدامات خوبی داشته است و حالا بهتر است که همان فرد، خودش موضوع را پیگیری کند و بر همین اساس، در یکی، دو انتصاب از افرادی با این ویژگیها، بهرهمند میشویم.
* در کمیته انتصابات آموزش و پرورش چه کسانی حضور دارند
نوری درباره کمیته انتصابات گفت: این کمیته متشکل از تعدادی از فرهنگیان است؛ البته یکی، دو نفر از کسانی که بیرون آموزش و پرورش بودند نیز در آن حضور دارند؛ این افراد از سال ۹۲ با بنده در حوزه تعلیم و تربیت کار کردند و افراد شناخته شدهای در مراکز علمی ـ پژوهشی هستند.
وی در خصوص انتصاب رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گفت: بررسیهای ما بر روی تعدادی از فرهنگیان داخل مجموعه آموزش و پرورش و افرادی بیرون از آموزش و پرورش بود؛ در شرایطی بودیم که آقای حمیدی رئیس قبلی مرکز رفته بود و مجبور بودیم که سریع انتخاب را انجام دهیم. شاید اگر وقت کافی داشتیم می توانستیم به فردی در داخل مجموعه برسیم.
* انتصابات مدیران کل آموزش و پرورش استانها چگونه انجام میشود
وزیر آموزش و پرورش درباره مصطفی بابایی رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گفت: آقای بابایی سابقه خوبی دارد و در کارش، کارآمدی لازم را نشان داده است؛ همچنین فرد با برنامه در مدیریت روابط عمومی و افکار عمومی بوده و با تحلیل و به صورت علمی کار میکند.
وی در خصوص انتخاب مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس، اظهار کرد: به احترام استانداران، عنوان کردیم که برای مدیرکلی آموزش و پرورش استانشان، 3 نفر را معرفی کنند و شرایطی را گذاشتیم از جمله اینکه فرد معتقد و ملتزم به تحول باشد، ارتباطات خوبی داشته باشد و بتواند از ظرفیتهای بیرونی و درونی استفاده کند.
نوری ادامه داد: در رابطه با آقای عسکری، استانداری 4 نفر را معرفی کرده بود و تیم بررسی کننده به آقای عسکری رسید یعنی مشاوران بنده در انتصابات بعد از بررسی به این فرد رسیدند و تحت تأثیر موضوعی یا فرد خاصی نبودند؛ ضمن اینکه قاطبه گروههایی که دنبال تحول در آموزش و پرورش بودند، ایشان را قبول داشتند.
وی افزود: در بین کسانی که بررسی شدند، مابقی افراد ضمن اینکه محترم، توانمند و خوب بودند اما شرایط لازم و مدنظرمان را کسب نکردند. ما به دنبال فرد توانمند و تحولگرا هستیم و در این راستا افراد انتخاب میشوند.
*در معاونتهای اصلی وزارت آموزش و پرورش، فرهنگیان حضور خواهند داشت
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نسبت به انتصابات همواره نقدهایی وجود دارد، گفت: تمام تلاش خود را میکنیم تا فرد مناسب هر بخش را انتخاب کنیم اما آیتالله رئیسی به ما یاد داده است که هرجایی افراد نتوانستند وظیفهشان را انجام دهند، افراد دیگری جایگزین شوند.
وی تصریح کرد: در معاونتهای اصلی وزارت آموزش و پرورش، فرهنگیان حضور خواهند داشت و برخی موارد مثل بخشی اطلاعرسانی و.. ممکن است از افراد بیرون آموزش و پرورش استفاده کنیم.
نوری اضافه کرد: اعتقاد دارم تا آنجایی که امکان دارد باید از توان معلمان استفاده کنیم اما گاهی وقتها مثل صندوق ذخیره مجبور میشویم از افرادی که در بیرون مجموعه تجارب لازم را دارند، استفاده کنیم.
* ۹ انتصاب آقای وزیر
به گزارش فارس، وزیر آموزش و پرورش تاکنون 9 انتصاب را انجام داده است؛ «ابوالفضل پریمی» به عنوان «نماینده وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری»، «مصطفی عطاران» و «علیرضا کاظمی» به عنوان مشاوران وی، «قاسم احمدی لاشکی» به عنوان «نماینده وزیر در سفرهای استانی ریاست جمهوری» و «مصطفی بابایی سارویی» به عنوان «سرپرست مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش» منصوب شدند.
همچنین «علیرضا کریمیان» به عنوان «مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران»، «احمد محمودزاده» به عنوان «سرپرست سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی»، «محمدخلیل عسکری» به عنوان «مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس» و «رضا رضایی» به عنوان «مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان» انتخاب شدهاند.
انتهای پیام/