۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۳
کد خبر: ۷۰۴۲
دبیرشورای عالی اطلاع رسانی کشور:

همه گروها و جناح‌ها باید به سخنان رهبری پایبند باشند

خبرگزاری رساـ دبیرشورای عالی اطلاع رسانی کشور گفت:همه باید تابع قانون باشیم وازقانون تبعیت نماییم چرا که قانون تکلیف همه را مشخص کرده است.
حجت الاسلام حميد شهرياري
 
حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیر شورای عالی اطلاع رسانی کشور، درگفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: با توجه به این که فرمایشات مقام معظم رهبری فصل الخطاب است همه گروهها واحزاب باید ازآن اطاعت و در عمل به آن پایبند باشند.

وی افزود :خوشبختانه مقام معظم رهبری در سخنان حكیمانه خود به هر دو طرف تذکرات مناسبی دادند که بر همه آنها لازم است مطالبات ایشان را پیگیری و اجرایی كنند.

حجت الاسلام شهریاری تاکید کرد: همچنان كه امام راحل(ره) فرمودند: اگرمی خواهید این انقلاب آسیبی نبیند پشتیبان ولایت فقیه باشید؛ از این رو برهمگان واجب است تا با پاسداری ازحریم ولایت دشمنان را ازخواسته هایشان نا امید کنند.

دبیرشورای عالی اطلاع رسانی کشور تصریح کرد: همه باید تابع قانون باشیم و از قانون تبعیت نماییم چرا که قانون تکلیف همه را مشخص کرده و مشکلات فقط با تبعیت ازقانون قابل حل وفصل است.

وی همچنین با اشاره به نقش رسانه های بیگانه در نا آرامی های اخیر اظهارداشت: باتوجه به این كه شبکه‌های خارجی هیچ راهی برای نفوذ به صفوف محکم نظام ندارند؛ از این‌رو به شیوهای متوسل می‌شوند تا استحکام آهنین ملت را درهم بشکنند؛ ولی ملت شریف ایران آگاه است و دشمنان هرگز نمی‌توانند کاری ازپیش ببرند.
ارسال نظرات