۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷
کد خبر: ۷۲۲۸۶۸
پ
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان:
عزیزی به برگزاری کارگاه های شبهه شناسی و پاسخگویی به شبهات اشاره کرد و گفت: این دوره ها برای طلاب مدارس علمیه خواهران استان به صورت دوره ای برگزار می شود.

سمیه عزیزی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، بیان داشت: سومین‌کارگاه از سلسله کارگاه‌های شبهه‌شناسی و پاسخگویی به شبهات در سال تحصیلی ۱۴۰۱، در حوزه‌های علمیه خواهران استان لرستان در حال برگزاری است.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان با اشاره به برگزاری این کارگاه ها در مدارس علمیه خواهران افزود: مخاطیبن‌ این دوره ها اساتید، کادر‌، طلاب‌، دانش‌آموختگان و خواهران مبلغ است.

وی با بیان اینکه کارگاه شبهه شناسی و پاسخگویی به شبهات با همکاری مدارس علمیه خواهران سراسر استان لرستان برگزار می شود.

عزیزی به رسالت تبلیغی طلاب خواهر اشاره کرد و گفت: برگزاری این دوره های آموزشی با هدف ارتقای توانمندی تبلیغی طلاب برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: این دوره های شبهه شناسی با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان برگزار می شود.

عزیزی بیان کرد: شرکت کنندگان در این دوره های آموزشی نحوه پاسخگویی به سوالات و شبهات افراد جامعه را فرا خواهند گرفت./۹۴۵۱/

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص،قومیت‌ها باشد و یا با قوانین کشور و آموزه های دینی مغایرت داشته باشدمنتشر نخواهد شد.
پرطرفدارترین