۲۰ دی ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۷
کد خبر: ۷۲۶۶۱

ویژه نامه الکترونیکی سجده در اسارت منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ ویژه نامه«سجده در اسارت » به مناسبت شهادت حضرت امام سجاد(ع)، از سوی مؤسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، در فضای مجازی منتشر شد.
ويژه نامه سجده در اسارت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ویژه نامه«سجده در اسارت » به مناسبت شهادت حضرت امام سجاد(ع)، از سوی مؤسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، در فضای مجازی منتشر شد.

بر اساس این گزارش، امام سجاد(ع) در واقعه عاشورا، بیماری امام سجاد(ع) در کربلا، بیان مصیبت کربلا از قول امام زین‎العابدین(ع)، امام سجاد(ع) در بین اسرا، امام زین‎العابدین(ع) در مسیر شام، سخنرانی انقلابی امام سجاد(ع) با کوفیان و چرا امام سجاد(ع) مبارزات سیاسی نکرد؟، بخش هایی از این ویژه نامه را در بر دارد.

همچنین، توصیه امام زین‎العابدین(ع) در لحظات آخر عمر،قاتل امام سجاد(ع) چه کسی بود؟، موضوعات سیاسی در صحیفه سجادیه، زمزمه احساس، معرفی بهشت بقیع، داستان، شعر فرزدق در وصف امام سجاد(ع)، ناله‎های جانسوز، کتابخانه امام سجاد(ع)، تصاویر ویژه و پس زمینه های کامپیوتری بخش های دیگر این ویژه نامه را تشکیل می دهد.

در بخشی از این ویژه نامه می خوانیم:« در مورد وضعیت جسمانی حضرت سجاد(علیه‎السلام) در روز عاشورا نقل‎های تاریخی بر این مضمون هستند که آن حضرت در این روز دچار بیماری شدیدی بودند، به صورتی که مطلقاً از امکان حضور در نبرد برخوردار نبوده و در خیمه مخصوص استراحت می‎کردند و حضرت زینب(س) مرتب از ایشان پرستاری می‎نموده‎اند و حالشان طوری بوده که حتی نمی‎توانستند در مقابل پای پدر بایستند.»

در بخش دیگری از این ویژه نامه می خوانیم:« چون هنگام وفات حضرت علی بن الحسین(علیهماالسلام) فرا رسید، من را به سینه خود چسبانید و فرمود: پسرم، تو را به چیزی وصیت می‎کنم که پدرم به هنگام وفاتش به من وصیت کرد. او فرمود از ظلم به کسی که علیه تو یاری جز خداوند ندارد بپرهیز و هرگز خود را بر آن آلوده مساز.»

علاقه مندان به مشاهده این ویژه نامه می توانند به پایگاه مؤسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، به نشانی http://www.tebyan.net مراجعه کنند./919/ت302/ع.
ارسال نظرات