افق جریان جهاد فرهنگی کشور
به گزارش گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، حجت الاسلام روح الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در یادداشتی با اشاره به دیدار اخیر با مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی با رهبر معظم انقلاب اسلامی نوشت: دیدار مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری انقلاب اسلامی که بعد از حدود ۲۵ سال برگزار شد، حاوی محورهایی است که اگر درست روایت شود، میتواند افقهای جدیدی پیشروی جریان جوان جهاد فرهنگی تبلیغی بگشاید.
دیدار آکنده از محبت و نشاط بود و آقا همان ابتدا هنگامی که حاجآقا قمی ضمن اشاره به درخواست دستگاهها و دعوت از مدیران سازمان تحت عنوان خواستگاری، مطایبه فرمودند: به هر کس ندهید!
آقا با دقت گزارشها را شنیدند و از آقا مهدی دادمان خواستند چند دقیقه از حوزه هنری گزارش دهد و برای همه جالب بود که خود را از مؤسسین سازمان تبلیغات اسلامی معرفی کردند و فرمودند «در حوزه هنری هم حضور مییافتم».
پای درس تفسیر رهبر نشستن هم صفای دیگری داشت، خصوصا آنگاه که خشیت را بهمعنای ملاحظه نکردن و مراقبت کردن از روی زمین نماندن حرف خدا دانستند.
اینکه رهبر امت از نسل جوان انقلابی توقع دارند ملاحظه جنجال و هیاهو و متهمشدن به ارتجاع را نکنید، علامت حیات و خلوص این نسل است و امید به آینده را مضاعف میکند.
توجه به اقتضائات تبلیغ و دانستن زبان تبلیغ و لسان قوم خصوصا تنوع مخاطب از نوجوان و جوان تا جاهل و غافل و معاند و حتی مخاطب ساکن خارج از کشور از دیگر نکات راهبردی مدنظر ایشان بود و حلاوت سخن در این بود که فرمودند: خوشبختانه همه جوانید و لازم نیست سفارش کنیم و طلب کردند که حتی در تعیین اولویتها به من کمک کنید.
تولید فکر که ایشان آن را رکن تمدنسازی میدانند، مطالبه سنگینی است که لزوم عرضه محصولات نو فکری به بازار مصرف آنرا سنگینتر میکند. خصوصا که همینجا معلوم شد عضویت اندیشمندی مثل آیتالله سید علی خامنهای در سازمان تبلیغات بوده و حوزه هنری سطح توقع اندیشهورزانه چهقدر بالاست.
موضوع توجه به نیروی انسانی که در نگاه ایشان رکن دیگر تمدنسازی است و تصریح به ناکافی دانستن حضور حدود ۲۰۰ مدیر جوان انقلابی در پیکره سازمان تبلیغات اسلامی، هم خیالمان را بابت درستی مسیر طیشده راحت کرد و هم بار دیگری بر دوشمان گذاشت، خصوصا که از ادبیات استفهام انکاری استفاده کردند: ۲۰۰ نفر بس است؟ احتیاج به اشخاص داریم.
تربیت، تعالی و پایش مستمر نیروی انسانی بهعنوان دغدغه جدی این سالهای ما نیز مهر تأیید گرفت آنجا که فرمودند: هر چه میتوانید نیرو از بیرون تربیت کنید و بیاورید، اما نیروهای خوب داخل سازمان را حفظ کنید.
ماجرای دانشگاه سوره و تلاشی که در این سالها برای مبارزه با سکولاریسم آشکار و پنهانش صورت گرفت به نتیجه نشست و ایشان مجوز تغییرات اساسی این دانشگاه را صادر کردند که امیدواریم دولت هم همکاری کند. ایشان تصریح کردند دانشگاه سوره برای تربیت نیروی متعهد و کارآمد تشکیل شد.
مراقبت از نیروها، اهمیت مقهور نشدن جوانان در مقابل حرفهایها، مراقبت از بروز ناخالصی در برونسپاریها، توجه به حفظ شادابی، سرزندگی، خشنودی و خوشحالی مردم از طریق برپایی جشنهای بزرگ از دیگر توصیههای راهبردی آقا بود، خصوصا که مجدد از جشن باشکوه غدیر بهعنوان یک رویداد متنوع و شیرین یاد کردند و با استفاده از تعبیر شیرینکاری، خستگی را از تن آقای مداحی و همکاران ایشان درآوردند و بررسی امکان برپایی مستمر این جشنها در اعیاد رجب و شعبان با توجه به سردی هوا مطالبه کردند.
سفارشهای نصیحتگونه ایشان هم که در فضای صیانت از این حرکت پویا ارائه شد جاذبه این جلسه را افزود. ایشان با گلایه و تعجب از جناحگرایی برخی مجموعههای حزباللهی فرمودند: مراقب باشید به دام جناحگرایی نیفتید.
همچنین نسبت به کارهای صرفا ویترینی و آثار خنثی تحذیر دادند و برخی کتب شعر تولیدشده توسط عناصر حزباللهی را بهعنوان مثال ذکر کردند.
در پایان بعد از حدود یک ساعت بحث متراکم فرمودند: در خصوص سازمان تبلیغات حرف زیاد دارم. کارهای بزرگ و وظایف مهم بر دوش شماست، که این کلام امید به دیدارهای دیگر را در دل همه ایجاد کرد. خصوصا که در پاسخ به سؤالات حاجآقا قمی وعده دادند: پاسخ به بعضی از این سؤالات برعهده من است و جواب بعضی دیگر را خودتان پیدا کنید.