۰۳ تير ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۰
کد خبر: ۷۳۷۴
رییس سازمان تبلیغات اسلامی استان خوزستان:

مساجد تجلی گاه ابلاغ رسالت های الهی و پایداری آن هستند

خبرگزاری رسا- رییس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، مساجد را تجلی گاه و تبلور ابلاغ رسالت های الهی و پایداری آن عنوان کرد.
حجت الاسلام بلک 
رييس سازمان تبليغات اسلامي خوزستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام محمد حسین بلک، رییس سازمان تبلیغات اسلامی استان خوزستان، روز گذشته در همایش تبلیغ و اطلاع رسانی دینی که به مناسبت سالروز صدور فرمان امام مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی در سالن اجتماعات شهید زمانی این سازمان برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: مسئله تبلیغ و رساندن پیام از منابع وحیانی و یکی از بزرگترین افتخارات و اقدامات ارزشمندی است که انبیاء الهی عهده دار آن بودند و مساجد تجلی گاه رسالت های الهی و پایداری آن می باشند.

وی افزود: پیامبران ما که بزرگ ترین مبلغان دینی هستند، تمام سعی شان تحقق اهداف الهی به ویژه در شرایط سخت و دشوار بوده و یکی از دلایل بردباری پیامبر اسلام افق فهم و درک و معرفت بالای ایشان در مقایسه با دیگر پیامبران است.

وی ایستادگی در راستای اهداف الهی و ممنوعیت از سازش با دشمن را از ویژگی های پیامبر اسلام(ص)، دانست و تصریح کرد: امروز انقلاب ما که رویکردی دینی دارد سعی کرده که این پیشینه رسالت و مسئولیت پیامبرگونه را به عهده داشته باشد و در راستای اهداف و آرمان های الهی حرکت کند و سازش با دشمنان را از اعماق تفکرات خود خارج نماید.

حجت الاسلام بلک، به صدور فرمان امام خمینی مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اشاره کرد و اظهار داشت: در این مجموعه که با اهداف دینی و فرهنگی تأسیس شده، فعالیت های آموزشی بسیاری در زمینه قرآنی، دینی و تربیت مدرس و مربی قرآن انجام شده است.

در ادامه حجت الاسلام عبدالرضا سروستانی، معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، به فرا رسیدن ماه رجب و ایام اعتکاف اشاره کرد و یاد آور شد: استقبال از اعتکاف چه در سطح کشور و چه در استان خوزستان طبق آمار هر سال رشد صددرصدی داشته و بخش اعظم معتکفین را جوانان و بانوان تشکیل می دهند، از این رو امسال نیز به مانند سال های گذشته تعداد مساجد افزایش می یابد.

وی افزود: امسال برای کم شدن بار مالی در این ایام تمهیداتی اندیشیده و ستادهایی تشکیل شده که مبلغی از معتکفین اخذ شود تا این مراسم به نحو بهتری نسبت به سال های گذشته اجرا گردد.
ارسال نظرات