۲۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۷۵۱۴۸
برگزیده کتاب سال حوزه (16)؛

ملاقات در شب مهتابی

خبرگزاری رسا ـ کتاب ملاقات در شب مهتابی نوشته مجید محبوبی از سوی توسعه کتاب ایران (تکا) منتشر و در یازدهمین همایش کتاب سال حوزه برگزیده شد.
آرم کتاب سال حوزه

به گزارش خبرنگار خبرگزای رسا، مجید محبوبی در سال 1352 در ملکان متولد شد و تحصیلات خود را تا دیپلم و سطح 2 حوزه ادامه داده است. زمینه تخصصی وی ادبیات داستانی است و از محضر اساتیدی چون علم الهدی، قلی پور، جلیلی تبریزی بهره برده است. آن روز آن مهمان، یک روز بهاری از دیگر آثار اوست.

کتاب«ملاقات در شب مهتابی» که در قالب مجموعه داستان برای نوجوانان تالیف شده و در هشت بخش به نقل داستان هایی از زندگی معصومین(ع) سامان یافته است.

بخش اول آن به داستان های کوتاهی از پیامبر می پردازد و شش داستان با عناوین «چه آهوهای زیبایی»، «حنانه»«زیر سایه نخل ها»، «چهل مرد شکست خورده»، «ماجرای عهد نامه و موریانه»، «مهربان ترین» را به زبانی شیرین برای مخاطبان نوجوان خود نقل می کند.

داستان های زندگی حضرت زهرا با عناوین«شب عروسی»، «انارهای بهشتی»، «آسیابی که به دست فرشته ها می چرخید»، «آخرین اذان بلال»، «خانه ای در آتش» و «شبی که آسمان و زمین گریست» در بخش بعد آمده است.
 
نویسنده از زندگی امام علی(ع) نیز داستان هایی همچون«فرزند کعبه»، «در بیابان ربذه»، «او از من است»، «شبی در نخلستان»، «من او را نمی شناختم»، «گردنبند عاریتی»، «پروازخونین» را به مخاطبانش عرضه کرده است.

در بخش چهارم از امام حسین داستان هایی با عناوین «مردی که به دشمنانش آب داد»، «سرزمین اندوه»، «برادر آفتاب»، «ظهر خونین» نقل شده است.

در ادامه نویسنده به زندگی امام سجاد، امام باقر، و امام رضا توجه وداستان های مربوط به این بزرگواران را به مخاطبانش ارائه کرده است. دو داستان مربوط به زندگی امام زمان(عج) با عناوین«ملیکا» و«ملاقات در شب مهتابی» بخش پایانی کتاب را تشکیل می دهد. 

کتاب ملاقات در شب مهتابی نوشته مجید محبوبی در 264 صفحه برای نخستین بار در سال گذشته از سوی توسعه کتاب ایران(تکا) منتشر و در یازدهمین همایش کتاب سال حوزه برگزیده شده است./916/ن601/ع

ارسال نظرات
captcha