۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۷۶۵۸۶۱
شهردار نطنز مطرح کرد؛

ظرفیت های فرهنگی گردشگری نطنز

ظرفیت های فرهنگی گردشگری نطنز
اصفهان ـ اطیابی با اشاره به ظرفیت های فرهنگی هنری و گردشگری نطنز گفت: برنامه های متنوع فرهنگی در این شهر با حمایت امام جمعه و نهادهای فرهنگی همواره در حال اجرا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، دکتر سید محمد اطیابی، شهردار شهرستان نطنز، به مناسبت ۹۰سالگی شهرداری این شهرستان، در جمع اصحاب رسانه، با بیان اینکه شهر نطنز قدمت چند هزار ساله داردT گفت: کمتر شهرستانی دیده می‌شود که مانند این شهرستان توان گردشگری ۱۲ماهه در طول سال را داشته باشد.

وی ادامه داد: علاوه بر گردشگری تاریخی، نطنز پتانسیل گردشگری در زمینه خوراکی و محصولات کشاورزی مانند انار و خرمای بادرود، گلابی، خرمالو، گردو، بِه و... را دارد.

اطیابی با اشاره به زیر ساخت‌های گردشگری منطقه گفت: تا کنون وجود ۲۰۰۰ تخت و غذاخوری و رستوران‌های مناسب پتانسیل جذب گردشگری منطقه را افزایش داده که در برنامه‌های آینده خود بنا داریم به توسعه آن بپردازیم.

شهردار شهر نطنز در خصوص چالش‌های مدیریت شهری خاطرنشان کرد: چالش‌هایی که همه مدیریت شهری‌ها با آن مواجه هستند بحث اعتبار است که از بودجه دولتی بهره نمی‌برند مگر بسیار اندک در قالب حساب تملک دارایی سهم شهرداری‌ها عوارض ارزش افزوده است که دولتی نیست و از ۱۰ درصد ۴ درصد آن به مدیریت شهری می‌رسد.

وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی انجام گرفته در این شهرستان تصریح کرد: همکاری و حمایت از اداره آموزش و پرورش، ارشاد، سپاه، حوزه‌های علمیه و امام جمعه به عنوان مسوول قرارگاه فرهنگی شهر و... در برنامه‌های اجرایی، برنامه‌ریزی جشن‌ها و فعالیت‌های مختلف در اعیاد، مراسم‌های مذهبی، هفته دفاع مقدس، مراسم یادواره شهدا و دفاع مقدس، جشنواره محصولات پاییزی و گیاهان دارویی، مراسم تعزیه، جشنواره اسب‌های هنری و.... از جمله فعالیت‌های فرهنگی مدیریت شهری است.

اطیابی در ادامه به مقدار اختصاص بودجه سال ۱۴۰۳ به بخش‌های عمرانی نطنز و درصد بافت فرسوده این شهر و مقدار هزینه‌ مدیریت شهری برای احیای این بافت‌ها اشاره کرد و خاطرنشان کرد: پیش‌بینی بودجه عمرانی ۶۰ درصد عمرانی و ۴۰ درصد جاری است و تمام تلاش این هست که و پیش‌بینی تحقق پیدا کند و شهرستان نطنز  ۹۰ هکتار بافت فرسوده دارد و مشکلی که در این‌زمینه هست منازلی است که در آن مباحث اختلافات ارث و میراث اتفاق افتاده و اگر به مدیریت شهری مراجعه کنند آمادگی برای مشارکت ترمیم این بافت‌ها وجود خواهد داشت.

صنعت و معادن دو معضل اساسی برای نطنز

در ادامه این نشست هادی مرادی، رییس شورای شهر نطنز در خصوص مشکلاتی که این شهرستان با آن مواجه هست، گفت: شهرستان نطنز با دو مشکل مواجه است: بحث معادن و بحث صنعت.

وی افزود: بحث معادن که در بخش مرکزی شهرستان است نظارت خاصی وجود ندارد و به همین دلیل روستاهای اطراف این معادن خالی از سکنه شده است.

مرادی در ادامه به مشکل بخش صنایع اشاره کرد و افزود: صنایع فولاد نطنز در ۱۰ کیلومتری این شهرستان فعالیت دارد و تابحال ریالی بابت آلایندگی‌های بوجود آمدا به شهرداری پرداخت نکرده است.

وی با بیان اینکه جادارد مسوولان در این مباحث ورود کنند و از حقوق مردم دفاع و آن را دریافت کنند، اظهار کرد: ٩٠ معدن در این شهرستان مجوز برداشت دارد که در حال حاضر از ۵۰ معدن سنگ برداشت می‌شود.

بی‌تابی و نارضایتی مردم از گسترش معادن در نطنز

مرادی با اشاره به صدور مجوز‌های بیشتر معادن از سوی مقامات افزود: این شهرستان دیگر تاب برداشت از معادن را ندارد و این امر موجب نارضایتی مردم شده است.

وی ادامه داد: روزانه بالغ بر ١۵٠ دستگاه تریلی با بار سنگ که از معادن شهرستان بارگیری می‌کنند از معابر شهری نطنز عبور می کنند که این امر موجب تخریب خیابان‌ها می‌گردد.

رییس شورای شهر نطنز اظهار کرد: فعالیت معادن در منطقه انباشتی از زباله‌ها که موجب خشک شدن قنات ها و ایجاد آلودگی شده است را بوجود آورده است./1304/

ارسال نظرات