۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۶
کد خبر: ۷۶۸۶۳
خطیب جمعه نجف:

حکومت در عراق باید به دست شیعیان باشد

خبرگزاری رسا- حجت الاسلام و المسلمین سید صدرالدین قبانچی تاکید کرد که با توجه به اکثریت شیعیان در عراق، باید حکومت به دست آنها باشد.
سيد صدر الدين قپانچي؛ خطيب جمعه نجف و نماينده آيت الله سيستاني در اين شهر مقدس


به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین سید صدرالدین قبانچی خطیب جمعه نجف اشرف طی همایشی که توسط مجلس اعلای اسلامی عراق تحت عنوان « به سوی عراقی بهتر...رای تو معنایی قویتر » در حسینیه فاطمیه کبری این شهر برگزار شد، با تاکید بر اینکه شیعیان باید حکومت را در دست داشته باشند گفت: با توجه به اینکه شیعیان در عراق اکثیریت هستند باید حقشان پابرجا مانده و حکومت آینده را نیز در اختیار داشته باشند.

وی افزود: دشمنان تلاش فراوانی کردند تا مردم در انتخابات مشارکت نکنند ولی مراجع دینی با بیانیه هایی که صادر کرده و مردم را نسبت به حضور فعال در انتخابات دعوت نموده بودند، نقشه دشمنان را خنثی کرده و همگان را نسبت به عدم مشارکت در این انتخابات برحذر داشتند.

سید صدرالدین قبانچی رد صلاحیت وابستگان به حزب بعث را ضربه محکمی به این جنایتکاران توصیف کرد و اظهار داشت: دشمنان داخلی و خارجی تلاش فراوانی کردند تا با حیله و نیرنگ، عناصر بعثی را به پارلمان بفرستند ولی ضربه کوبنده نمایندگان ملت سبب شد تا کاندیداهای بعثی از صحنه خارج شده و نقشه های دشمنان نقش بر آب گردد.

خطیب جمعه نجف اشرف تصریح کرد: باید هشدار داد که در این انتخابات آمریکا، اسرائیل و تروریسم نیز دارای کاندیداهایی هستند و به شدت از همدیگر دفاع می کنند ولی در مقابل کاندیداهایی هستند که دین خداوند را در عراق یاری می نمایند.

وی با ذکر ویژگیهای نمایندگان صالح و کارآمد تاکید کرد: مردم به فردی رای دهند که خواستار وحدت عراق بوده و آرزوها و نیازهای جامعه را برآورده سازد.

گفتنی است انتخابات پارلمان عراق 16 اسفند در این کشور برگزار می شود./980/الف

ارسال نظرات
captcha