برگزاری یکشنبههای علوی با محوریت نهج البلاغه در مدارس کاشان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، محمد قنبری عضو قرارگاه نهج البلاغه آموزش و پرورش کاشان، صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران، گفت: نهج البلاغه گنجینهای بزرگ است که به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا بعد از انقلاب و در سالهای اخیر به ویژه در مدارس بروز و ظهور بیشتری داشته است.
وی با اشاره به الگوی چهارشنبههای رضوی با حضور خادمان امام رضا(ع) در سطح مدارس کشور گفت: قرارگاه نهج البلاغه آموزش و پرورش با الگو برداری از چهارشنبههای امام رضایی موضوع یکشنبههای علوی را در مدارس برگزار میکند.
به گفته وی یکشنبههای علوی در مدارس شهرستان کاشان با انجام صبحگاه و برنامههای متنوعی با محوریت نهج البلاغه و به صورت دانش آموز محور برگزار میشود.
عضو قرارگاه نهج البلاغه آموزش و پرورش کاشان ادامه داد: علاوه بر مدیران، معاونان مدارس نیز در این روز جلسات هم اندیشی با محوریت نهج البلاغه برگزار میکنند.
قنبری در ادامه از برگزاری مسابقات عمومی کتبی نهج البلاغه ویژه دانش آموزان تمامی مقاطع آموزش و پرورش در روز یکشنبه ۲۵ آذرماه خبرداد و افزود: این مسابقات دهگانه قرآن و عترت و نماز است که موضوع اصلی آن نهج البلاغه است.
وی افزود: سال قبل در ۱۵۰ دانش آموزان مقطع متوسطه کاشان در مسابقات تخصصی نهج البلاغه که به صورت گفتمان برگزار شد شرکت کردند که از این تعداد ۲۶ نفر رتبه نخست را کسب کردند، ۴ نفر رتبه نخست شهرستانهای شمال استان اصفهان را کسب کردند و ۳ نفر موفق به کسب رتبه برتر استان اصفهان شدند و از بین آنها دو نفرعالیه غنچه از دبیرستان تیزهوشان فرزنگان کاشان و هلیا فلاح از دبیرستان دخترانه سپیده کاشانی موفق به کسب رتبه نخست کشور شدند.
همچنین جواد متقی عضو دیگر قرارگاه نهج البلاغه آموزش و پرورش کاشان نیز گفت: قرارگاه نهج البلاغه شهرستان کاشان یک طرح ابتکاری استانی و شهرستانی است که از اردیبهشت ماه امسال با برگزاری همایش قرارگاه نهج البلاغه کاشان فعالیت خودش را در آموزش و پرورش شهرستان کاشان رسما آغاز کرد.
وی ترویج فرهنگنامه نهج البلاغه به عنوان قرآن ثانی و یک فرهنگنامه زندگی برای دانش آموزان و فرهنگیان را از مهمترین اهداف تشکیل قرارگاه نهج البلاغه کاشان آموزش و پرورش کاشان دانست و افزود: گسترش این فرهنگنامه میتواند زمینه ساز ظهر امام زمان (عج) باشد.
به گفته وی ترویج، توسعه و گسترش نهج الباغه در مدارس بسیاری از مشکلات و آسیبهای جامعه را برطرف خواهد کرد چرا که حکمتها و نامهها و خطبههای نهج البلاغه برای تمامی حوزههای اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی حرف برای گفتن دارد.
عضو قرارگاه نهج البلاغه آموزش و پرورش شهرستان کاشان تأکید کرد: با توسعه نهج البلاغه در آموزش و پرورش و استفاده دانش آموزان و خانواده از این کتاب میتواند پایتختی نهج البلاغه کاشان را برجسته از قبل کند.
متقی در ادامه از برگزاری آزمون ویژه همکاران اداری آموزش و پرورش کاشان از نامه ۳۱ نهج البلاغه در دوم دی ماه سال جاری همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) خبر داد و یادآور شد: مسابقه دیگری در ایام الله دهه مبارکه فجر ویژه رابطان نهج البلاغه در مدارس کاشان و مسابقه دیگری بعد از عید نوروز پیرامون نامه ۵۳ به مالک اشتر و توصیههای امیرمومنان (ع) به کارگزاران برای انتخاب افراد صالح و با تقوا برگزار خواهد شد.
للزم به ذکر است، قرارگاه نهج البلاغه آموزش و پرورش کاشان به ریاست، رئیس آموزش و پرورش که یک دبیر و مسؤول هماهنگ کننده دارد و اعضای آن شورای معاونین آموزش و پرورش کاشان هستند. /۱۳۰۷/