۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲
کد خبر: ۷۷۷۳۶۶
آیت الله سعیدی با اشاره به روز قدس:

باید به آمریکا فهماند که رژیم صهیونیستی ماندنی نیست

باید به آمریکا فهماند که رژیم صهیونیستی ماندنی نیست
آیت الله سعیدی با بیان اینکه روز قدس خشم دشمنان را علیه ایران اسلامی بر انگیخته است، همین امر را دلیل وجوب حضور در آن دانست.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله سیدمحمد سعیدی در اولین نمازجمعه قم در سال 1404 که در مصلای قدس این شهر برگزار شد با اشاره به تقارن شبهای قدر با شروع سال جدید، افزود: بهار معنویت با بهار طبیعت مقارن شده است و ما به دنبال احسن حال هستیم. ماه مبارک رمضان و سال نو هر دو زمینه ساز فراهم شدن احسن الحال برای انسان هستند که البته این امر نیازمند ایمان واقعی است.

 
آیت الله سعیدی با تسلیت شهادت امام علی علیه السلام به سخنی از ایشان در نهج البلاغه اشاره کرد و افزود: آن حضرت به اوصاف گروهی از قوم زمان خود می‌پردازد که مردم اختلاف را در پیش گرفتند و بر غیر خدا تکیه کردند و از وسیله‌ای که مأمور به محبت و مودت اهل بیت علیهم السلام بودند دوری گزیدند. جامعه‌ای که دچار این انحراف و وارونگی شود هیچ تغییر و اصلاحی در آن شکل نمی‌گیرد.
 
وی با بیان اینکه امام علی (ع) به تقوای الهی و نظم در امور سفارش کرده، تصریح کرد: رعایت این موارد در زندگی شخصی و اجتماعی برای همگان مؤثر و اثر بخش خواهد بود.
 
آیت الله سعیدی با اشاره به اطاعت از ولی فقیه در عصر غیبت امام زمان (عج) تکیه به آمریکا و غرب پیمان شکن و دوری از ولی فقیه را سبب زبونی و ذلت دانست.
 
تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) در بخش دیگری از خطبه‌ها به پویش «نه به تصادف» اشاره کرد و هدف آن را نهادینه کردن فرهنگ رانندگی ایمن در جامعه دانست و تصریح کرد: مسئولان از طرفی خطر کاهش جمعیت را مطرح می‌کنند و از سویی دیگر تصادفات رانندگی سبب کاهش جمعیت و آسیب‌های دیگر خواهد شد، که نیاز است مسئولان به این امر توجه لازم داشته باشند.
 
امام جمعه قم با اشاره به سنت زشت و غلط چهارشنبه سوری، از تلفات و خسارات آن ابراز تأسف کرد.
 
وی با اشاره به راهپیمایی روز جهانی قدس، امام راحل را پایه گذار این سنت حسنه سیاسی و دینی دانست و گفت: این حرکت اکنون به یک حرکت جهانی تبدیل شده است و موجب ایجاد مرحله‌ای جدید از همبستگی ملت‌ها با مردم فلسطین شده است که این راهپیمایی خشم دشمنان را علیه ایران اسلامی بر انگیخته و به همین دلیل واجب کفایی است.
 
آیت الله سعیدی تصریح کرد: باید به رئیس جمهور آمریکا فهماند که اسرائیل ماندنی نیست و باید محو و نابود شود.
 
وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص سال جدید افزود: رهبر معظم انقلاب تاکید کردند آمریکایی‌ها بدانند که اگر اقدامی علیه ملت ایران انجام دهند سیلی سختی خواهند خورد.
 
خطیب جمعه قم گفت: رهبر معظم انقلاب شعار سرمایه گذاری برای تولید را انتخاب کردند و امید است این شعار امسال محقق شود که این امر در بهبود رونق تولید و شکوفایی اقتصاد تاثیر دارد.
ارسال نظرات