۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۸۰۵۳۵۲
آیت‌الله فقیهی در گفت‌وگو با رسا تأکید کرد؛

تروریستی خواندن سپاه؛ ادامه پروژه دشمنی غرب با ایران/ باید ارتش آمریکا و اروپا را تروریستی اعلام کنیم

تروریستی خواندن سپاه؛ ادامه پروژه دشمنی غرب با ایران/ باید ارتش آمریکا و اروپا را تروریستی اعلام کنیم
استاد درس خارج حوزه علمیه قم با محکوم‌کردن اقدام آمریکا و اروپا در معرفی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان «سازمان تروریستی» این رفتار را ادامه دشمنی آشکار غرب با ملت ایران دانست و بر لزوم اقدام متقابل جمهوری اسلامی تأکید کرد.

آیت‌الله محسن فقیهی استاد درس خارج حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به اقدام اخیر غرب علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: معرفی سپاه پاسداران به‌عنوان یک نهاد تروریستی از سوی آمریکا و اروپا، امری دور از انتظار نیست؛ چراکه از دشمنان ملت ایران بیش از این توقعی وجود ندارد. آن‌ها دشمنی خود را به‌ویژه در حوادث اخیر به‌صورت آشکار نشان دادند و رسماً وارد میدان شدند.

وی با اشاره به حوادث اغتشاشات اخیر دی ماه افزود: آتش‌زدن قرآن‌ها، مساجد، حوزه‌های علمیه و کشتار مردم بی‌گناه، اقداماتی بود که با مدیریت و هدایت غرب انجام شد. اگر امروز همین جریان‌ها سپاه را تروریست می‌نامند، جای تعجب ندارد و خلاف آن، تعجب‌آور می‌بود.

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر جایگاه سپاه پاسداران، تصریح کرد: سپاه پاسداران یادگار امام راحل(ره) و عصاره ملت غیور و شجاع ایران است. شخصیت‌های بزرگی در این نهاد، جان خود را فدای اسلام و ایران کردند و سپاه پاسداران در همه صحنه‌های مقابله با تروریسم، چه در مبارزه با منافقین و چه در نبرد با داعش، در خط مقدم حضور داشته است. طبیعی است که غرب با چنین مجموعه‌ای مخالف باشد.

آیت‌الله فقیهی با طرح لزوم اقدام متقابل جمهوری اسلامی در مقابل اقدام اروپایی ها، اظهار داشت: از نظر من، جمهوری اسلامی ایران باید رسماً اعلام کند که ارتش آمریکا و ارتش کشورهای اروپایی، تروریست هستند؛ چراکه این نیروها با حمایت از رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان و سایر مناطق، دستشان به خون زنان، کودکان و بی‌گناهان آلوده است. آن‌ها سردمداران واقعی تروریسم هستند و همان صفتی را که شایسته خودشان است، به سپاه پاسداران نسبت می‌دهند.

ارسال نظرات