۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
کد خبر: ۸۰۵۷۱۲
آیت الله خاتمی:

انقلاب اسلامی توانست ایران را از بردگی آمریکا بیرون بیاورد/ مردم دشمن را می‌شناسند و به موقع وارد عمل می‌شوند

انقلاب اسلامی توانست ایران را از بردگی آمریکا بیرون بیاورد/ مردم دشمن را می‌شناسند و به موقع وارد عمل می‌شوند
امام جمعه موقت تهران مقاومت ملت ایران، شعار «ما می‌توانیم» و وحدت را سه عامل موفقیت نظام اسلامی برشمرد و گفت: اصل پیروزی انقلاب مدیون حضور مردم است و بقای آن نیز در گرو حضور مردم است.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در نماز جمعه این هفته ضمن توصیه همگانی به تقوای الهی، به فرمایشی از حضرت علی(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت فرمودند سفارش من حریم نگه‌داری برای خداوند است؛ در روایت نیز آمده که تقوای خدا بهترین سفارش برای بندگان به یکدیگر است.

وی با بیان اینکه اعتقاد به مهدویت فرا شیعی است، بیان کرد: اعتقاد به مهدویت پولادین، محکم و با زیربنای کامل است. چند سال پیش، یکی از علمای اهل سنت کتابی درباره متواتر بودن روایات مهدوی در کتب اهل سنت نوشت و اثبات کرد که روایات حضرت مهدی(عج) متواتر است و خودشان نیز آن را چاپ کردند. بنابراین، اعتقاد به مهدویت فراشیعی است، هرچند در جزئیات تفاوت‌هایی وجود دارد. ما شیعیان به این افتخار می‌کنیم که حضرت مهدی(عج) امام دوازدهم ماست؛ معتقدیم که ایشان متولد شده و گرچه غایب است، اما بر ما نظارت دارد و به فضل خدا پشتیبان ملت ماست.

نماینده مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در بیش از ۵۰۰ روایت، وجود مقدس خاتم انبیاء(ص) ویژگی‌ها و صفات حضرت مهدی(عج) را بیان کرده‌اند و در حدود دوهزار روایت از ائمه(ع) نیز به مهدی فاطمه(عج) اشاره شده است. اعتقاد به مهدی موعود مختص به شیعه و سنی نیست بلکه الهیون عالم به ظهور منجی اعتقاد دارند لذا امام مهدی(عج) محور وحدت است.

ایران امروز؛ آقای خود و سربلند و تأثیرگذار در همه جهان است

وی در خطبه دوم با اشاره به نامگذاری نیمه شعبان به روز سربازان گمنام امام زمان(عج) تصریح کرد: سربازان گمنام امام زمان(عج) خدمات فراوانی، به‌ویژه در کودتای دی ماه اخیر، انجام دادند. خسته نباشند و دست آنان درد نکند. حقشان است که این روز مقدس به نام این سربازان گمنام نامگذاری شده است. پیامبر و امیرمؤمنان(ع) بهترین افراد را در این عرصه می‌گماردند.

آیت الله خاتمی با اشاره به اینکه انقلاب توانست ایران را از بردگی آمریکا بیرون بیاورد، خاطرنشان کرد: امروز ایران آقای خود و سربلند و تأثیرگذار در همه جهان است. ممکن است برخی بگویند بنده مبالغه می‌کنم، ولی اگر ما در دنیا منزوی هستیم، چرا این‌قدر تلاش می‌کنند تا ما را منزوی و ضعیف کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به عوامل موفقیت انقلاب، بیان کرد: اولین عامل، ایمان به خداست. یک تحلیلگر غربی مخالف انقلاب تحلیل کرده است که علت ناکامی اپوزیسیون در ایران، دینی بودن نظام است. اگر کسی در برابر دین مردم بایستد، توی دهان او زده می‌شود. در فتنه ۸۸، وقتی فتنه‌گران در روز عاشورا به امام حسین(ع) اهانت کردند، مردم در روز ۹ دی به صحنه آمدند و در دهان آنان زدند. در شبه‌کودتای اخیر نیز ۳۵۰ مسجد و ۲۰ حسینیه، ۹۰ حوزه علمیه و چند امامزاده به آتش کشیده شد و چند طلبه شهید شدند؛ این یعنی مقابله با دین. قرآن کریم فرموده است: «شما ناراحت و سست نشوید و بدانید پیروز هستید.

مهمترین عامل برای نگه داشتن مردم در صحنه، حل مشکلات معیشت آنان است

وی با تاکید بر حضور مردم در صحنه به عنوان عامل دوم پیروزی انقلاب ادامه داد: اصل پیروزی انقلاب مدیون حضور مردم است و بقای آن نیز در گرو حضور مردم است. باید تلاش کرد تا مردم در صحنه حمایت از نظام باقی بمانند. عمده‌ترین عامل حل مشکلات معیشتی مردم حضور آنان در صحنه است. همه آرزوی دشمن این است که شما در صحنه نباشید، اما به فضل خدا نخواهند توانست.

امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: در فضای مجازی نیز دروغ بزرگ «بریدن مردم از انقلاب» را جا می‌اندازند. من به صاحبان متعهد فضای مجازی که کلید آن در دست آمریکاست و وظیفه آنان لجن‌پراکنی است، توصیه می‌کنم که حزب‌اللهی وارد میدان شوند، تبیین کنند و در برابر این شبه کودتا حضور فعال داشته باشند.

آیت الله خاتمی عنصر دیگر سربلندی انقلاب را تبعیت مردم از ولایت فقیه و دشمن شناسی عنوان کرد و گفت: دشمنان ولایت بدانند کسانی که با قلم زهرآگین خود بیانیه می‌دهند، این مردم با ولایت بوده و هستند و خواهند بود. انصافاً مردم دشمن را می‌شناسند و به موقع وارد عمل می‌شوند. دشمن اصل نظام را هدف قرار داده است؛ عین جنگ احزاب که کفار و مشرکین و یهود قصد داشتند نظام نبوی را قیچی کنند و الان دقیقاً همین وضع برقرار است.

مردم ایران با ولایت بوده‌اند، هستند و خواهند ماند

وی مقاومت ملت ایران، شعار «ما می‌توانیم» و وحدت را نیز سه عامل دیگر موفقیت نظام اسلامی برشمرد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه دشمنان پیامبر و اسلام در جنگ احزاب شکست خوردند، دشمنان ملت ایران هم شکست خواهند خورد، اظهار داشت: امروز با تبلیغات تلاش دارند جای جلاد و شهید را عوض کنند. کسانی که با ۷۰ چاقو بسیجی را به شهادت رساندند، ژست مظلومیت می‌گیرند و می‌گویند نباید در نیمه شعبان جشن بگیریم زیرا عزادار هستیم. چرا جلاد و شهید را عوض می‌کنید؟ بصیرت این است که مردم بیدار بوده و هستند و خواهند بود.

ارسال نظرات