۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۴
کد خبر: ۸۱۵۲۰۲
حجت الاسلام والمسلمین آقاجانپور در تبریز:

ملت ایران هرگز آغازگر جنگ نیست، اما در برابر تجاوز با قدرت می‌ایستد

ملت ایران هرگز آغازگر جنگ نیست، اما در برابر تجاوز با قدرت می‌ایستد
آذربایجان شرقی- نماینده ولی‌فقیه در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران آغازگر جنگ نیست، گفت: در صورت تجاوز دشمنان، ملت ایران با اقتدار از منافع ملی و عزت خود دفاع خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ضیاالدین آقاجانپور، نماینده ولی‌فقیه در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امروز در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در مصلای امام خمینی(ره) تبریز، با اشاره به منطق قرآنی حاکم بر رفتار امت اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، اظهار داشت: ما به هیچ وجه به هیچ ملتی ظلم نکرده و جنگ نمی‌کنیم، اما اگر در مقابل تجاوز دیگران قرار گرفتیم، می‌جنگیم.

وی با بیان اینکه ملت ایران در مسیر دفاع از عزت و استقلال خود، از هیچ قدرتی هراس ندارد، تصریح کرد: ما تنها در برابر قدرت خداوند متعال سر فرود می‌آوریم و همین حقیقتی است که دشمنان ایران اسلامی آن را درک نمی‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت دفاع افزود: دشمنان با تهدیدهای نظامی در پی آن هستند که ملت ایران را وادار به تسلیم در برابر خواسته‌های نامشروع خود کنند، در حالی که پشتوانه این ملت، قدرت الهی و ایمان راسخ به وعده‌های خداوند است و ملت ایران در برابر همه قدرت‌ها ایستادگی خواهد کرد.

حجت‌الاسلام آقاجانپور در ادامه، اتحاد ملی را شرط اساسی پیروزی در برابر دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: هرکس در هر جایگاهی باید بداند که هیچ‌کس مجاز به عقب‌نشینی از منافع ملی، عزت ایران و اصول اساسی انقلاب اسلامی نیست همه قوا و همه ملت ایران با هر زبان، رنگ و نژاد، در برابر دشمنان متحد هستند و با روحیه‌ای انقلابی و استوار ایستاده‌اند.

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهدای خدمت، اظهار داشت: همان‌گونه که شهدا جاودانه شدند، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، شهید آیت‌الله آل‌هاشم و دیگر فرماندهان و همراهان نیز بر اساس منطق قرآن قیام کردند، در کنار رهبر خود ایستادند و تا آخرین نفس از آرمان‌ها و ارزش‌ها دفاع کردند.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیدار با پدر شهید آیت‌الله آل‌هاشم، گفت: پدر این شهید بزرگوار همان روحیه مردمی و معنوی را که در فرزندش متبلور بود، در طول سالیان حفظ کرده است ایشان جمله‌ای را که پیش‌تر نیز گفته بود، بار دیگر تکرار کرد که «سید محمدعلی هم برای من فرزند بود و هم پدر»؛ و این تعبیر، به‌خوبی جایگاه شهید آل‌هاشم در میان مردم آذربایجان را نشان می‌دهد.

وی افزود: شهید آیت‌الله آل‌هاشم برای مردم آذربایجان پدری دلسوز، مهربان و پناهگاهی مطمئن بود و همین روحیه پدرانه، صمیمی و مردمی، او را به شخصیتی محبوب و ماندگار در دل‌ها تبدیل کرد.

حجت‌الاسلام آقاجانپور در تبیین راز محبوبیت شهید آل‌هاشم، تصریح کرد: این سؤال مطرح است که چه می‌شود انسانی تا این اندازه محبوب دل‌ها می‌شود و مردم در تشییع او با چنان شور و اندوهی بر سر و سینه می‌زنند و حتی پس از گذشت دو سال، همچنان در فراق او بی‌تابی می‌کنند؛ پاسخ این است که آل‌هاشم خود یک انسان عاشق بود؛ عاشق خدا، امام، رهبر شهید و مردم.

وی ادامه داد: شهید آل‌هاشم با وجود بیماری و جسم نحیف، لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به مردم دست نکشید او با حوصله به مشکلات مردم گوش می‌داد و برای رفع آنها می‌کوشید و این سیره، درسی روشن برای مسئولان است که باید گوش شنوا برای شنیدن دردها و مطالبات مردم داشته باشند.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت دفاع خاطرنشان کرد: شهید آل‌هاشم ساعت‌ها وقت خود را صرف رسیدگی به مسائل مردم می‌کرد و شخصاً با مسئولان، وزرا و دستگاه‌های مختلف تماس می‌گرفت تا گرهی از مشکلات مردم باز شود.

وی با اشاره به اخلاق فردی و اجتماعی این شهید والامقام، اظهار داشت: شهید آل‌هاشم با اخلاق خوش با مردم مواجه می‌شد، در متن جامعه حضور داشت، در میان مردم حرکت می‌کرد و از نزدیک مسائل و مشکلات آنان را درک می‌کرد؛ در عین حال هیچ دلبستگی‌ای به مظاهر دنیوی نداشت.

حجت‌الاسلام آقاجانپور در پایان تأکید کرد: شهید آل‌هاشم شخصیتی ساده‌زیست، بی‌اعتنا به دنیا و دور از هرگونه منفعت‌طلبی بود او از هیچ‌یک از مزایای موجود در نیروهای مسلح استفاده نکرد و به دلیل همین روحیه عاشقانه، مخلصانه و مردمی، خداوند متعال به او رفعت و عزت عطا کرد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات