عضو پارلمان عراق بر لزوم جلوگیری از تجاوزات خارجی تاکید کرد
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، علی صابر الکنانی رئیس فراکسیون ابشر یا عراق در پارلمان این کشور در گفت وگو با خبرگزاری المعلومه گفت: در پی حمله آمریکا و عربستان به مقرهای حشد الشعبی از ریاست پارلمان میخواهیم که یک جلسه اضطراری برگزار کند. تجاوزی که مقرهای حشد الشعبی را هدف قرار داد و منجر به شهادت ۲۰ نفر و زخمی شدن بیش از ۳۰ نفر دیگر شد، نیازمند اتخاذ موضع پارلمانی و دولتی متناسب با تجاوز است.
الکنانی افزود: مرحله کنونی نیازمند دوری و اجتناب از بیانیههای محکومیت و اتخاذ تصمیمات شجاعانه است که حاکمیت ملی را حفظ کند و باید بر اساس قانون اساسی و قوانین مربوطه دیگر، با تجاوزهای خارجی برخورد کرد.
این عضو پارلمان عراق گفت: پارلمان عراق باید مسئولیتهای ملی خود را برعهده بگیرد و جلسهای اضطراری برای بررسی پیامدهای تجاوز برگزار کند و نتایج این جلسه تصمیمات و اقدامات عملی باشد که امنیت و حاکمیت عراق را حفظ کند و از موسسات امنیتی آن حمایت کند.
عربستان و آمریکا بامداد چهارشنبه در اقدامی مشترک، مواضع حشدالشعبی را در برخی شهرهای عراق هدف حملات خود قرار دادند که واکنشهای زیادی در داخل و خارج عراق داشت.