۲۱ تير ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۰
کد خبر: ۸۵۶۳
در شماره جدید شیعه شناسی می‌خوانیم:

وضو از نگاه فقه القرآن شیعه

خبرگزاری رسا ـ فصلنامه علمی ـ پژوهشی شیعه شناسی از سوی موسسه شیعه شناسی منتشر شد.
فصلنامه شيعه شناسي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در شماره 24 فصلنامه شیعه شناسی هفت مقاله برگزیده منتشر شده است.

«فضای گفتمانی تدوین بحارالانوار در عصر صفوی» عنوان اولین مقاله این شماره است که در آن عوامل تاریخی و اجتمامعی تحقق این پدیده را در ایران عصر صفوی مورد ارزیابی قرار داده است.

مقاله«تاریخ فاطمیان از دیدگاه تقی الدین مقریزی» ترجمه ای است که مترجم با ارائه نقد و ملحقات مختصری، به تشریح پاره ای از ابعاد موضوع و بسط مطالبی پرداخته است که نویسنده از آن به اجمال عبور کرده است.

نویسنده در مقاله «وضو از نگاه فقه القرآن شیعه» سعی نموده آیه وضو را تنها درموضوع وضو مورد بررسی قرار دهد واز دیدگاه فقه القرآن شیعه به تفسیر آن پرداخته است.

«رویکرد احساسی ـ عاطفی به واقعه عاشورا در ایران(از صفویه تا مشروطه)» عنوان مقاله دیگری از این نشریه است که به مطالعه و جریان شناسی تاریخی مهم ترین و مشهورترین قرائت واقعه عاشورا، ‌یعنی قرائت سوگوارانه و احساسی ـ عاطفی از دوران صفویه تا مشروطه ژرداخته و پس از ارائه پیشینه این قرائت، به مهم ترین ویژگی های آن می پردازد.

«نظام های فرهنگی،‌اجتماعی و سیاسی شیعه در آستانه غیبت تا پایان قرن پنجم»، «آرایه های داستانی منابع عصر صفوی و رسمیت تشیع در ایران» و «نقش امام موسی صدر در ارتقای جایگاه شیعیان لبنان» از دیگر مقالات آورده شده دراین شماره فصلنامه شیعه شناسی است.

بیست و چهارمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی شیعه شناسی به مدیر مسؤولی محمود تقی زاده داوری سردبیری سید رضا مودب در زمستان سال گذشته از سوی موسسه شیعه شناسی منتشر شده است.
ارسال نظرات
captcha