گروههای افراطی، خوراک رسانه های غربی برای اسلام هراسی را فراهم می کنند
حجت اسلام احمد مبلغی، رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا به بحث پیرامون اسلام هراسی پرداخت و گفت: اسلام هراسی سیاستی است که از سوی کشورهای غربی با راهبردهای گوناگون ایجاد میشود.
وی بیان داشت: تقویت مستقیم و غیر مستقیم گروهک های تروریستی و معرفی به عنوان برآمده از دل اسلام مانند القاعده و طالبان که اقدامات آنها با هیچ منطقی سازگار نیست، از جمله این راهکارها است.
وی بیان داشت: اسلام با تمام سلیقه های خود از این اعمال بیزار بوده و منطق ترور در اسلام جایی ندارد.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم بیان داشت: وهابیت فرقه ای بود که با حمایت استکبار سر برآورد و در نهان آن شاخه هایی مانند القاعده شکل گرفت و اقدامات غیر اصولی آنها باعث شد تا خوراک اسلام هراسی در غرب راحت تر تامین گردد و غول های رسانهای با تبلیغات خود چهره ای مخدوش از اسلام جلوه دهند.
وی در تبیین چگونگی برخورد با اسلام هراسی گفت: ما باید ببینیم آنها از چه راه هایی وارد می شوند و ما آن راه ها را ببندیم.
وی وحدت را یکی از اقدامات موثر عنوان کرد و بیان داشت: اتحاد در تمام عرصه ها در مقام عمل و نه در مقام شعار می تواند به تمرکز نیروها در مقابل دشمن کمک کند.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم بیان داشت: در مورد اتحاد اسلامی باید فضاهای همگرایی اقتصادی و همگرایی بر علیه دشمن مشترک اسراییل را مطرح کنیم و با تمام توان مشارکت کنیم.
وی بیان داشت: به هر بخشی از وحدت هم که دسترسی پیدا کنیم، حتی به اندازه خنثی سازی و هشدار به جامعه مسلمانان به همان اندازه از خطر اسلام هراسی کاسته می شود.
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی استفاده از ابزار رسانه را ضروری توصیف کرد و بیان داشت: نباید خطر اسلام هراسی و عمق خطر آن را بعنوان توطئه دست دشمنان در زمره مسائل درجه دو قرار داد بلکه باید در فضاهای سیاسی، دانشگاهی، رسانه ای ابعاد گوناگون ایجاد موج هراس و ترس از اسلام مورد بررسی قرار گیرد. /909/پ202/ع