۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۸
کد خبر: ۸۷۳۶۴

خاطرات پیشکسوتان استان البرز جمع آوری می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اداره حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس استان البرز گفت: جمع آوری خاطرات پیشکسوتان استان البرز از اهداف مهم ما جهت تدوین اطلس جنگ استان البرز است.
سرهنگ پاسدار نادر اديبي، مدير کل اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس غرب استان تهران
به گزارش خبرگزاری رسا، سرهنگ پاسدار نادر ادیبی مدیر کل اداره حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس استان البرز در حاشیه مراسم همایش پیشکسوتان پژوهشگر و نخبه استان البرز گفت : هنر ما باید این باشد که خاطرات و اسرار وناگفته های درون سینه این عزیزان را که زمانی با سلحشوری هرچه تمامتر جان خود را در طبق اخلاص نهاده و با تمام وجود از میهن اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع نموده اند استخراج نمائیم و آنرا همانند گوهری گرانبها و ارزشمند برای استفاده آیندگان به یادگار بگذاریم .

ادیبی در ادامه افزود : این همایش که برای نخستین بار در کشور به همت موسسه سروش منزلت افزا وابسته به سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح از یک سو و پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در استان البرز برگزار شد بهانه ای بود تا 350 نفر از پیشکسوتان نخبه پژوهشگر استان البرز که تعدادی از آنها در مراکز آموزش عالی هم فعالیت می کنند دور هم جمع شوند و ضمن آشنائی بیشتر با یکدیگر زمینه ساز ایجاد تشکل مبارکی هم باشند تا نسل فعلی و آینده از تجربیات این عزیزان استفاده کنند.

ادیبی افزود : امیدواریم بستر سازی مناسبی جهت استفاده از دانش توام با تجربه این قشر محترم و ایثار گر فراهم آید و ما نیز آمادگی کامل جهت جمع آوری خاطرات این عزیزان را داریم./917/د102/ص

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات