عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری:
کسانی که توطئه را توهم می پندارند در خواب به سر می برند
خبرگزاری رسا ـ عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: کسانی که توطئه را توهم می پندارند در خواب به سر می برند و این همان خواست دشمن است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله سیداحمد خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، دوشنبه شب، 10 مهرماه در مرحله دوم اولین دوره فرهنگی آموزشی ائمه جماعات مساجد کشور که در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد افزود: کسانی که توطئه را توهم می پندارند در خواب به سر می برند و این همان خواست دشمن است و اگر امروز مسئله انرژی هسته ای تمام شود بهانه جدیدی را به وجود می آورند.
آیت الله خاتمی فته سال 78 را مقدمه فتنه 88 عنوان کرد و اظهار داشت: مسببان اصلی فتنه 88، همان دست اندرکاران فتنه 78 بودند و عجیب اینکه آن روز می گفتند این مسئله توهم است اما دیدیم که دشمن در سال گذشته خیز بلندی برای براندازی برداشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آنچه که در هشت ماهه پس از انتخابات به وقوع پیوست توطئه براندازای بود که درایت مقام معظم رهبری و همراهی مردم دشمنی های پیچیده را خنثی کرد.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه فرماندهان هشت سال جنگ تحمیلی به صراحت می گفتند که این حوادث هشت ماهه به مراتب از سال های جنگ سخت تر بود عنوان کرد: به لطف خدا آخرین میخ بر تابوت جریان فتنه در حماسه 9 دی زده شد و آن روز، روز مرگ فتنه و آغاز توطئه های جدید استکبار بود.
وی گفت: دشمنان بعد از حماسه 9 دی شروع به تحریم های همه جانبه کردند چرا که دیدند از طریق کودتای مخملی نمی توانند کاری از پیش ببرند.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه نباید هیچ گاه توطئه دشمنان را توهم دید تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب جواب این شبهه را دادند و فرمودند نباید کم کاری ها را به حساب توطئه گذاشت اما این بدان معنا نیست که از توطئه دشمنان غافل شویم.
وی در ادامه تصریح کرد: باید در هر زمان دید که دشمن چه شعار و چه هدفی را دنبال می کند که رهبر معظم انقلاب در سفر ده روزه خود به استان قم پرده از چند توطئه دشمن بر داشتند.
تز اسلام منهای روحانیت سابقه 100 ساله دارد
امام جمعه تهران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در این سفر به چند نکته مهم اشاره کردند اظهار داشت: رهبری فرمودند که دشمن در پی اسلام منهای روحانیت و روحانیت منهای سیاست است و این موضوع سابقه صد ساله دارد که وقتی میرزای شیرازی آن فتوای معروف را در تحریم استقاده از تنباکو اعلام کرد دشمن تاثیر گذاری روحانیت را مشاهده کرد و از همان زمان به دنبال اسلام بدون روحانیت بود.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: با وجود تمام تخریب ها از سوی دشمنان قدرت روحانیت همچنان باقی است و دشمنان نیز از این امر نگران اند.
وی گفت: تئوری اسلام منهای روحانیت در دوران قبل از انقلاب اوج گرفت که با پیروزی انقلاب اسلامی با شکست مواجه شد و در این سال ها نیز برخی ها در حال احیای آن هستند تا تاثیر گذاری روحانیت را کاهش دهند.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه جریان سکولاریسم دو تیغه دارد که در تقابل با یکدیگرند اما در مجموع یک قیچی را تشکیل و یک هدف را دنبال می کنند بیان کرد: یک طرف جریان روشنفکری بیمار است که از علمداران سکولاریسم می باشند که بخشی در داخل و بخشی نیز در خارج از کشور به صراحت به هتاکی می پردازند.
وی تیغه دیگر این قیچی را جریان تهجر دانست و گفت: این عده کسانی اند که با تشکیل جریانی با انقلاب و ولایت فقیه مخالفت و تلاش می کنند که حوزه ها و متدینین را به وادی بی طرفی بکشانند و بعد اطلاعات یک طرفه را به آنها تزریق و آنها را به سمت خود بکشانند.
نظام اسلامی تداوم عاشورا است
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه عنوان کرد: تداوم نهضت عاشورا نظام اسلامی است که پرچم اسلام ناب محمدی را در جهان بلند کرده است و این واقعیتی است که با نظام اسلامی ما گره خورده است.
امام جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب توطئه دیگری از دشمن را آشکار ساخت و آن موضوع آخوند حکومتی و حکومت آخوندی بود تصریح کرد: دشمن با هدف اینکه نظام از آن مردم نیست این شعار را دنبال می کند که پاسخ آن است که حاکمیت در ایران بر اساس ارزش ها، دین و قانون است.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه در حال حاضر تنها پنج درصد از روحانیت در مسائل اجرایی کشور حضور دارد افزود: روحانیت سخنگوی دین و دین نیز برای همه مردم است و روحانیت فراتر از قشر و صنف است و دیدن روحانیت به عنوان یک قشر خطا و اشتباه است.
وی تصریح کرد: القای شعار حکومت آخوندی برای آن است که مردم را تحریک کنند به اینکه مردم در حکومت اسلامی کنار گذاشته شده اند و روحانیت خود بر سر کار قرار گرفته است.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان با بیان اینکه به فرموده رهبری روحانیت حافظ نظام است عنوان کرد: روحانیت از دولت حقوقی نمی گیرد و حقوق آنها شهریه ای است که از سهم امام تعیین می شود و اختصاص بودجه های دیگر در زمینه بیمه و خوابگاه برای تحصیل از حقوق شهروندی است که دیگران نیز از آن بر خوردارند.
روحانیت یک ریال حقوق از دولت نگرفته است
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: روحانیت یک ریال از دولت حقوقی دریافت نکرده است و استقلال حوزه نیز به معنای رویارویی با دولت نیست و این تلقی نادرست است.
آیت الله خاتمی همچنین عنوان کرد: راه نجات از توطئه های دشمن رهروی از ولایت است و راه دیگری غیر از این وجود ندارد، امروز باقی مانده عصمت اهل بیت، امام زمان می باشند و امام زمان (عج) نیز ولی فقیه را به عنوان نائب عام خود معرفی کردند.
وی در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: انتظاری که از ائمه جماعات می رود آن است که در قضایای سیاسی بی تفاوت نبوده و حضور ولایی داشته باشند و شان مسجد، امام جماعت، محراب و منبر بالاتر از آن است که در محدوده تنگ جناحی و حزبی قرار گیرد اما شان او است که در مسیر ولایت قرار گیرد.
استاد حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه نگاه ما به امام جماعت مسجد نگاه مدیریتی است افزود: در مسجد نهادهای مختلفی از جمله بسیج، کانون های فرهنگی هنری و هیئت امناء وجود دارد که ساماندهی این مجموعه نیازمند یک فرماندهی واحد است که معتقدیم امام جماعت باید به عنوان مدیر مسجد این امور را پیگیری کند.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه امام جماعت نباید تنها خود را پیش نماز بداند اظهار داشت: امام جماعت باید به عنوان یک مدیر از ظرفیت ها ی موجود در مسجد در راستای نشر و گسترش دین استفاده کند که این مسئولیت نیازمند برگزاری چنین همایش هایی است.
وی گفت: باید در این همایش ها به امامان جماعت وقت داده شود تا نظرات، پیشنهادات و تجربه های موفق خود را برای استفاده دیگران ارائه کنند.
ائمه جماعت نباید کار خود را در حاشیه ببینند
امام جمعه تهران ادامه داد: ائمه جماعت نباید کار خود را در حاشیه ببینند و اگر امام جماعتی تنها به اقامه نماز بسنده کند در این صورت نمی تواند مدیریت مسجد را بر عهده بگیرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری انتظارات از ائمه جماعات را موضوع بصیرت افزایی برشمرد و یادآوری کرد: این یک انتظار به حقی است به ویژه در زمان فتنه و در جوی که حق و باطل با هم در آمیخته و باطل لباس حق را به تن کرده است که باید در این زمان، ائمه جماعات علمداران بصیرت در جامعه باشند.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه ائمه جماعات از مصادیق بارز علمداران بصیرت به شمار می روند افزود: به تعبیر امام علی (ع) علمداران دین چه در فضای حاکمیت باطل و چه در فضای فتنه دارای سه وظیفه اند و کسانی می توانند از عهده این مسئولیت بر آیند که دارای بصیرت ، صبوری و قدرت شناخت مواضع حق را داشته باشند.
وی خدا شناسی، نبوت و امامت، نعمت و وظیفه شناسی را از مصادیق بصیرت برشمرد و عنوان کرد: در موضوع بصیرت از همه این موارد مهمتر، بصیرت در بعد دشمن شناسی است و این همان است که حضرت علی (ع) می فرماید من چشم فتنه را در آوردم و هیچ کس مثل من نمی توانست با فتنه خوارج مقابله کند.
وی تصریح کرد: اگر این عنصر نباشد گاهی یک خطیب و امام جماعت خود را ناخودآگاه در میدان دشمن می بیند به همین دلیل رهبر معظم انقلاب در 17 ماه گذشته تاکیدات فراوانی در این زمینه داشتند چرا که زیان های فراوان بی بصیرتی را در حوادث پس از انتخابات مشاهده کردیم.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه در فتنه 88 کسانی که در میدان دشمن بودند و نیز کسانی که موضع آشکاری نداشتند مشخص شد افزود: این شکل فتنه در حال از بین رفتن است و نفس های آخر خود را می کشد اما نباید هیچ گاه از کید دشمن در امان بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: اشکال مختلف فتنه در راه است و فتنه ای که پشت سر گذاشته شد باید آئینه عبرت برای رویارویی با فتنه های دیگر باشد.
امام جمعه تهران با تاکید بر اینکه انتظارات عالمان دین، حضور در عرصه روشنگری است تصریح کرد: در روایات مختلف تعابیری که از عالمان دین آمده است این است که عالمان دین چراغ فروزان خداوند در روی زمین هستند.
عالمان دین در هنگام بدعت ها باید روشنگری کنند
وی عنوان کرد: وقتی بدعت ها به میدان می آیند عالم دین باید با اظهار علم خود روشنگری کند که اگر در این زمینه نقش خود را به خوبی ایفا نکند از رحمت الهی به دور خواهد بود.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به تفسیر این حدیث که علمای شیعه مرزبان اند اشاره کرد و گفت: این حدیث می گوید باید مرزبانی کرد و جدا از آن، باید حوزه مرزبانی را هم شناخت تا متوجه شد در کجا، دین به خطر افتاده است.
آیت الله خاتمی همچنین یادآوری کرد: باید دشمن را باور داشت و اگر مرزبانی، این باور در وجودش نباشد دشمن را به خانه راه می دهد که در این راستا، مرزبانان دین باید شیوه مرزبانی را یاد بگیرند.
وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه دشمن شناسی باور این مطلب که دشمن وجود دارد یک ضرورت است افزود: امروز که نظام اسلامی و دینی شکل گرفته است، باید بدانیم که بیگانگان نمی توانند این موضوع را تحمل کنند و در این راستا دشمنی های خود را در زمان های مختلف بروز خواهند داد./ 925/پ202/ج
ارسال نظرات