شیعه معتقد به رجعت و حیات دوباره امام جواد است

حجت الاسلام محمد رضا زنگنه، رییس مؤسسه تبلیغ و انفاق امام زمان(عج)، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام جواد(ع) گفت: تولد حضرت امام جواد(ع) در تاریخ شیعه از حساسیت ویژه ای برخوردار بود.
وی در ادامه افزود: در زمانی که حضرت امام رضا(ع) به امامت رسید تولد شوم فرقه واقفیه به وقوع پیوست و انحرافی در شیعه به وجود آورد که بسیار خطرناک بود.
این پژوهشگر حوزوی اظهار داشت: سران فرقه واقفیه، یاران و وکلای حضرت امام موسی کاظم(ع) بودند که به طمع دنیا امامت حضرت امام علی بن موسی رضا(ع) را منکر شدند.
وی ادامه داد: حاضر نبودن امام رضا(ع) در بغداد در هنگام شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع)، اعلام علنی امامت و صاحب فرزند نشدن ایشان، سه دلیل و مدعای واقفیه مبنی بر امام نبودن حضرت امام رضا(ع) بود.
حجت الاسلام زنگنه خاطر نشان کرد: حضرت امام رضا(ع) در پاسخ به ادعای نخست آنها به حاضر شدن و نماز خواندن امام سجاد(ع) بر بدن مبارک حضرت امام حسین(ع) اشاره می کردند و در پاسخ به ادعای دوم تفاوت شرایط زمانی را مطرح می فرمودند.
وی یادآور شد: ایشان در پاسخ به ادعای سوم واقفیه بشارت به تولد و اعطای فرزند از سوی خداوند متعال می کردند که این مطلب مورد قبول واقفیه قرار نمیگرفت.
این پژوهشگر حوزوی تأکید کرد: از این رو تولد حضرت امام جواد(ع) پیروزی بزرگی برای حضرت امام رضا(ع) بود و این روز از سوی ایشان به عنوان روز پر برکت و این مولود با عنوان مولود پر برکت نامیده شد و توطئه بزرگی که موجب انشقاق و جدایی شیعه شده بود با تولد ایشان از بین رفت.
وی تصریح کرد: سختی هایی که در دوران پدران امام جواد(ع) از سوی خلفای عباسی اعمال می شد در زمان ایشان ادامه داشت و موجبات شهادت این امام همام(ع) را فراهم کرد.
حجت الاسلام زنگنه با اشاره به این که دوران زندگی حضرت امام جواد(ع) بسیار کوتاه بوده است اظهار داشت: بر اساس احادیث رجعت ، شیعه امیدوار است این امام همام(ع) دوباره رجعت فرمایند و به حیات پر برکت خود ادامه دهند./919/ت302/ع