۰۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۵۳
کد خبر: ۹۱۹۸
آیت الله خزعلی :

امروز نیازمند تجلیل از ولایت فقیه هستیم

خبرگزاری رسا ـ دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر در اجلاس سالانه غدیر با اشاره به حوادث پس از انتخابات اظهار داشت: اگر از ولایت فقیه بگذریم نه تنها به جایی نمی رسیم بلکه دیگر هیچ چیز باقی نمی ماند.
سخنراني  آيت الله خزعلي در بزرگداشت آيت الله بهجت در مسجد اعظم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا آیت الله خزعلی دبیر بنیاد بین المللی غدیر در اجلاس سالانه غدیر در خصوص حوادث پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری در تهران گفت :منتظریم مردم با درایت و ظرافت آن‏گونه كه جامعه به هم نخورد از این آلودگی عبور کنند.

وی افزود :بحمدالله علیرغم تلاشهابرای ابطال انتخابات این انتخابات بسیار عالی برگزار شد و شاید از این بهتر نیز نمیشد.

آیت الله خزعلی خطاب به آن دسته از افراد که خواهان آزاد سازی اغتشاش گران شده اند، با اشاره به توصیه امیر مومنان(ع)  در خصوص منع سکوت در برابر آشوبگران بیان کرد: سکوت برخی اشخاص در برابر آشوبگری بسیار معنا دار است، آن‏چنانکه سکوت جامعه اسلامی در برابر دشمنی وهابیت نسبت به عموم مسلمانان معنادار است.

وی یادآور شد: چرا این افراد در برابر به آتش کشیده شدن بانکها و کشته شدن افراد در اغتشاشات سکوت کردند و حالا خواستار آزادی اغتشاشگرانی که باعث این حوادث شده اند، میباشند.

دبیر بنیاد بین المللی غدیر در ادامه با اشاره به فتنه وهابیت علیه اسلام در این باره گفت:امروز مسلمانان باید این را بدانند که موضوع وهابیت جریانی ضد شیعی نیست بلکه جریانی ضد اسلام است .

وی خاطرنشان کرد: وهابیت جریانی ساخته شده توسط انگلیس و فرانسه در 200 سال گذشته است و من زمانی در جمع علما اهل سنت گفتم که شما در نظر ما محترم هستید، ولی باید بدانید که وهابیون ضد اسلام هستند و افراد برجسته اسلام را خراب کرده اند.

آیت الله خزعلی در پایان بار دیگر در رابطه با حوادث اخیر تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند تجلیل از ولایت فقیه هستیم، اگر از آن بگذریم نه تنها به جایی نمیرسیم بلکه دیگر هیچ چیز باقی نمی ماند./پ202

 
ارسال نظرات