خطیب جمعه قطیف عربستان بر لزوم محافظت از انقلاب مصر تاکید کرد
خبرگزاری رسا ـ خطیب جمعه قطیف عربستان پیروزی انقلاب را به ملت مصر تبریک گفت و بر لزوم محافظت از این موفقیت بزرگ تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ فیصل العوامی خطیب جمعه قطیف عربستان، طی پیامی سرنگونی نظام دیکتاتوری حسنی مبارک را به شهروندان مصری تبریک گفت.
در این پیام آمده است: مردم مصر با پرهیز از خشونت، هوشیاری سیاسی و پافشاری بر مطالبات عالی و مشروع خود توانستند هیبت سیاسی و نظامی نظام دیکتاتوری را بشکنند و همبستگی جهانیان را با خود جلب کنند.
وی افزود: شهروند مصری هم اکنون به الگویی برای رسیدن به اهداف و پافشاری بر خواسته ها برای سایر ملت های آزادی خواه مبدل شد و به جهانیان ثابت شد که برخی از ملت های عربی با مفهوم آزادی آشنا هستند و استبداد را محکوم می کنند.
شیخ فیصل العوامی بر لزوم محافظت از انقلاب تاکید کرد و اظهار داشت: محافظت از این پیروزی بزرگ بسیار مهم است و باید با تحقق دموکراسی در زمینه های مختلف سیاسی به پایداری این انقلاب کمک کرد.
در بخش پایانی بیانیه آمده است: بنده از صمیم قلب این پیروزی را به ملت مصر تبریک می گویم و امیدوارم تا خداوند متعال به این ملت و سایر مسلمانان جهان، زندگی سراسر آزادی و مساوات را هدیه بخشد./980/گ
ارسال نظرات