۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۸
کد خبر: ۱۰۴۷۰۱
مدیر حوزه علمیه مازندران:

جدایی مردم از روحانیت پروژه دائمی نظام سلطه است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه ‌علمیه مازندران گفت: حوزه‌های علمیه همواره منشأ خدمات و برکات دینی و فرهنگی بسیاری برای جامعه بوده است.
مدير حوزه هاي علميه مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه های علمیه مازندران، امروز در جمع کارکنان این مرکز در ساری با اشاره به این که حوزه‌های علمیه همواره منشأ خدمات و برکات دینی و فرهنگی بسیاری برای جامعه بوده است، گفت: رشد و بالندگی احکام دینی به دلیل تلاش و خدمات دینی حوزه‌های علمیه در طول تاریخ است.

وی، علمیه را مرکز نشر و گسترش اسلام ناب محمدی معرفی کرد و افزود: در گذشته آموزش های علمی تنها منحصر به حوزه‌های علمیه بود و این مراکز تأثیرگذار دینی در علوم مختلف مشغول فعالیت علمی بودند.

مدیرحوزه های علمیه مازندران با اشاره به این که بیشترین پیشرفت‌های صورت گرفته در صحنه‌های علمی در میان دانشمندان علوم دینی مشاهده می‌شود، افزود: حوزه‌های علمیه به عنوان سنگر دفاع از ارزش‌های دینی و اسلامی همواره در برابر انحراف‌ها ایستادگی کرده است.

حجت الاسلام طاهری با بیان این که حوزه و روحانیت در‌ دوران انقلاب اسلامی همواره منشأ اثر بوده و هستند، خاطرنشان کرد: روحانیت شیعه در طول تاریخ با از خودگذشتگی و حتی نثار جان خود مانع از تحریف ارزش‌های اسلامی شد.

وی با اشاره به این که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران که رهبری مرجعیت دینی و همراهی روحانیت و ملت ولایت مدار ایران به پیروزی رسید در پی تضعیف جایگاه حوزه و روحانیت بودند، تصریح کرد: با گذشته بیش از سه دهه از پیروزی این انقلاب، اما نظام سلطه همچنان به دنبال اجرای پروژه جدایی مردم و روحانیت است.

مدیرحوزه های علمیه مازندران با بیان این که حوزه ورحانیت در همه عرصه های این انقلاب حضوری در صحنه داشته و دارند، بیان داشت: حضور در هشت سال دفاع مقدس وتلاش در جهت تحکیم پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی از‌ مهم‌ترین خدمات روحانیت در طول این مدت است.

حجت الاسلام طاهری در بخش دیگری ازسخنان خود با بیان این که مدیریت استانی حوزه علمیه مازندران از 21 تیرماه سال گذشته آغاز به کار کرد، گفت: در حال حاضر این مدیریت با چهار معاونت اداره امور مربوط به مدارس علمیه استان را برعهده دارد.

وی حجت الاسلام طاهری از فعالیت 25 مدرسه علمیه فعال در سطح مازندران خبر داد و گفت: تنها یک مدرسه زیر نظر مرکز مدیریت نیست که با رایزنی‌های صورت گرفته در آینده ای نزدیک شاهد پیوستن این مدرسه به جمع دیگر مدارس علمیه خواهیم بود.

مدیر حوزه های علمیه مازندران در ادامه سخنان خود به فعالیت علمی دو هزار و 200 طلبه از پایه یک تا ده در مدارس علمیه مازندران اشاره کرد و افزود: افزون براین حدود 200 استاد به صورت تمام وقت و یا پاره وقت با مدارس علمیه مازندران در ارتباط هستند./950/پ202/س
ارسال نظرات