مدیرکل سیاسی وزارت کشور:
مساجد هستههای اصلی اجتماعی و دینی جامعه هستند
خبرگزاری رسا ـ مدیرکل سیاسی وزارت کشور با اشاره به فعالیتهای جوانان در مساجد، مساجد را هسته های اصلی اخلاق اجتماعی و دینی جامعه دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، سید محمدعلی پورموسوی، مدیرکل سیاسی وزارت کشور، در جمع خبرنگاران مستقر در پنجمین نمایشگاه قرآن و عترت اهواز، فضای ماه مبارک رمضان را قرآنی و معنوی دانست و گفت: ماه مبارک رمضان ماه خودسازی، سیر و سلوک و رسیدن به درجه تکامل و معرفت است.
وی در ادامه سخنان خود به تبیین آثار و مجموعه های موجود در پنجمین نمایشگاه بزرگ قرآن و عترت اهواز پرداخت و گفت: در حوزه کتاب، آثار معنوی و دینی و استقبال مردم، این نمایشگاه نسبت به سال قبل فاخرتر و بهتر برگزار شده است.
پور موسوی، با بیان این که کشش فعالیت های دینی و قرآنی در خوزستان نسبت به استان های دیگر بیشتر است، بیان داشت: با توجه به ظرفیت موجود در مردم خوزستان برای فراگیری معارف قرآنی باید فعالیت های دینی با محور قرآن در سطح استان نسبت به سال های قبل چشمگیرتر و شکوفاتر انجام شود.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور، با بیان این که ارتباط جوانان با قرآن باید معنوی باشد نه احساسی، ابراز داشت: باید پلی روشن و تبیان برای ارتباط بهتر و جامع تر جوانان با قرآن و معارف اسلامی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به فعالیت های جوانان در مساجد، مساجد را هسته های اصلی اخلاق اجتماعی و دینی جامعه دانست و گفت: قانون مداری در مساجد نسبت به مکان های دیگر بهتر اجرا می شود که از این امر می توان در راستای سوق دادن جوانان به سوی معارف دینی و قرآنی استفاده کرد.
پورموسوی، با تأکید بر این که در مباحث قرآنی مساجد باید پیشقراول دیگر نهادهای فرهنگی باشند، بیان داشت: متأسفانه در برخی مساجد فعالیت های فرهنگی فقط به برگزاری برنامه های عرفی خلاصه می شود که این خود یک ضعف تلقی می شود.
وی، قدرت و ظرفیت اجرایی مساجد را بسیار بالا عنوان کرد و گفت: کارهای اجرایی که در مساجد صورت می گیرد بسیار کارهای فاخر و ارزنده ای است؛ از این رو باید مساجد در زمینه گسترش فعالیت ها و معارف قرآنی در حد یک نمایشگاه بزرگ و جامع وارد عمل شوند.
پورموسوی، با بیان این که در مساجد باید شخصیت پروری در زمینه معارف قرآنی و اسلامی انجام شود، اظهار داشت: همه فعالیت های قرآنی مساجد باید با محوریت نیروهای تربیتی آن مجموعه برگزار شود.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور با اشاره به این که باید ابزار هنری در فعالیت های قرآنی استفاده شود، ابراز داشت: لحن، آهنگ، خط و صوت های قرآنی یک هنر مذهبی و دینی تلقی می شوند که اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برای رونق بخشیدن به این عرصه باید کارهای هنری را از مساجد آغاز کند.
وی، در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری رسا مبنی بر این که «در نمایشگاه امسال مشارکت و ظرفیت حضور حوزه علمیه را چگونه ارزیابی می کنید»، بیان داشت: بزرگ ترین ضعف نمایشگاه امسال عدم فهرست و موضوع بندی کتاب های دینی، قرآنی و حوزوی است.
پورموسوی، خاطرنشان کرد: عدم فهرست و موضوع بندی کتب حوزوی در نمایشگاه امسال سبب کم رونق بودن حضور بزرگ ترین نهاد علمی و دینی کشور یعنی حوزه علمیه در این نمایشگاه شده است.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور در ادامه سخنان خود تصریح کرد: بحث های حوزوی در کشور از جایگاه خاصی برخوردار هستند که کم رنگ بودن کتب مربوط به بحث های حوزوی در این نمایشگاه، از اصلی ترین ضعف های آن به شمار می آید.
وی، در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که «فعالیت های قرآنی استان خوزستان را چگونه ارزیابی می کنید»، اذعان داشت: استان خوزستان از وجود قاریان و حافظان برجسته قرآنی در سطح بین المللی و کشوری بهره می برد که حاصل کار جمعی حوزه های علمیه و نیروهای انقلابی است.
پورموسوی با تأکید بر این که فهم و درک قرآن باید از ایران اسلامی به جهان صادر شود، بیان داشت: مسیر انقلاب اسلامی ایران راهی روشن و ارزنده است که باید با استفاده از این روشنی راه فهم و درک قرآن از ایران اسلامی به جهان صادر شود.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور، در بخش پایانی سخنان خود بر پیگیری مصوبات شورای قرآنی از سوی خبرگزاری ها و مطبوعات استانی تأکید کرد./9461/پ202/ص
ارسال نظرات