۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴
کد خبر: ۱۲۰۸۵۸
معاون آموزش حوزه‌ علمیه خواهران خواستار شد:

تشویق افراد مستعد برای نام‌نویسی در حوزه‌های علمیه خواهران

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران از مبلغان معارف دین خواست که افراد مستعد را برای نام‌نویسی در حوزه‌های علمیه خواهران تشویق کنند.
حجت الاسلام سيد مهدي حسيني معاون آموزش حوزه هاي علميه خواهران


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی، امروز بیستم دی در همایش علمی کاربردی تبلیغ ویژه مبلغان دهه آخر صفر که در قم برگزار شد با اشاره به اهمیت تحصیلات دینی بانوان، از مبلغان معارف دین خواست که افراد مستعد را برای نام‌نویسی در حوزه‌های علمیه خواهران تشویق کنند.
 
وی در سخنانی به پیشینه تحصیلات دینی بانوان اشاره کرد و سیر تاریخی آن را از دوران ائمه اطهار‌(ع) تا کنون مورد بررسی قرار داد و افزود: در دهه انقلاب و نیز با پیروزی انقلاب اسلامی با زمینه‌سازی حضرت امام‌(ره) برای ایجاد نهضت علم‌آموزی و تحصیلات دینی بانوان، شاهد توسعه روزافزون مدارس دینی بانوان و حوزه‌های علمیه خواهران بوده‌ایم.
 
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران همچنین با اشاره به تأسیس این مرکز با تدبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در سال 76، از فعالیت 330 مدرسه علمیه و مراکز تخصصی ویژه بانوان کشور و تحصیل نزدیک چهل هزار طلبه در این مدارس خبر داد.
 
وی با بیان این‌که فعالیت علمی خواهران طلبه در فهم، ابلاغ، اجرا و دفاع از دین مبین اسلام سامان می‌یابد، یادآور شد: فعالیت‌ علمی حوزه علمیه خواهران در چهار مقطع تحصیلی مشابه حوزه علمیه برادران طراحی شده است، اما به لحاظ شیوه اجرا و دروس تفاوت‌های جدی دارد و اصلی‌ترین تفاوت آن، مقاطع تحصیلی است.

حجت‌الاسلام با اشاره به سومین نشست اندیشه‌های راهبردی با موضوع «زن و خانواده» که در حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری در این مراسم تأکید کرده‌اند که بانوان به سبب نقش ممتاز در نظام اسلامی و خانواده می‌توانند نقش بسزایی در کمک به حوزه‌های علمیه برادران در ترویج دین و تبلیغ معارف اسلامی داشته باشند.

وی ادامه داد: بانوان به سبب وقت بیشتر، زمان شنیدن بیشتری نیز دارند و می‌توانند با تأثیرگذاری عمیق بر روی هم نوع خود و حضور مؤثر در اجتماع، استعدادهای برتر و ممتاز را جهت‌دهی کنند تا به جای این‌که خواهران با استعداد در مراکز دیگر به تحصیلات عالی بپردازند، به تحصیل در مراکز دینی هدایت شوند.
 
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران اظهار داشت: حوزه علمیه خواهران شرایط تحصیلی خود را به شیوه‌های مختلف که متناسب با وضعیت بانوان است، یعنی شیوه‌های حضوری، نیمه‌حضوری، تمام وقت و پاره‌وقت فراهم کرده است و خواهران می‌توانند با توجه به فرصت‌هایی که دارند به امر تحصیل دین بپردازند.

وی خواستار ایفای نقش هدایتگری مبلغان و راهنمایی افراد مستعد برای نام‌نویسی در حوزه‌های علمیه از سوی آنان شد و از نام‌نویسی برای تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران در 290 مدرسه علمیه سطح دو و 40 مدرسه علمیه سطح سه در بهمن‌ماه فراهم شدن این امر به صورت اینترنتی و مکاتبه‌ای خبر داد. /920/پ202/ص

ارسال نظرات