ضرورت تقویت بخش های سخت افزاری و نرم افزاری در اردوهای راهیان نور
حجت الاسلام غلامرضا ساکت، از جانبازان جنگ تحمیلی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: هر ساله از پازدهم بهمن ماه تا اواسط فرودین ماه، کاروان های راهیان نور به راه می افتد که عمده عملیات ها هم در این مقطع زمانی شکل گرفته است.
اهمیت سفرهای راهیان نور
این رزمنده دوران دفاع مقدس بیان داشت: اهمیت اردوهای راهیان نور این است که زمینه ساز انتقال پیام شهیدان جنگ هشت ساله عراق علیه ایران است و در این مسیر، زائران با ایثارگری های رزمندگان اسلام آشنا می شوند و می بییند که این افراد در تصمیم گیری های خود چه ملاک هایی داشته اند.
وی انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی به نسل سوم و چهارم انقلاب ضروری شمرد و بیان داشت: جوانان وقتی به این مناطق می آیند، به دلیل قرابت زمانی اندک با زمان جنگ و آماده بودن فضا، کاملا متحول می شوند و و روحیه معنوی می گیرند.
این محقق حوزه علمیه قم خطر تهاجم فرهنگی دشمن علیه مردم ایران اسلامی را جدی خواند و گفت: در دوران انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب و زمان جنگ، حال و هوای کشور معنوی بود اما امروز زندگی شهری در حال گسترش است و ارزش های اسلامی از سوی دشمن به صورت آگاهانه و برخی دوستان به دلیل بی آگاهی در حال تخریب است که اردوهای راهیان نور تلاشی مخلصانه برای انتقال ارزش های انقلاب اسلامی است و از این رو مدافعی قوی در مقابل یورش ضد فرهنگی دشمن است.
وی بیان داشت: زائر مقاتل شهدا، حال و هوا و روحیه عاشورا می گیرد و تکیه زده بر فرهنگ شهادت، در مقابل کید دشمنان نظام اسلامی بیمه می شود.
این رزمنده دوران دفاع مقدس، اذعان داشت: بعد از جنگ تحمیلی، جوانان رها شدند و متاسفانه برنامه ریزی درستی برای آنها نشد و اطلاعاتشان از زمان جنگ و جبهه آن گونه کم شد که وقتی امروز در منطقه برایشان خاطرات دوران جبهه را تعریف می کنیم، ما را مواخذه می کنند که چرا زودتر بیان نکردید.
تقویت بخش سخت افزاری راهیان نور جدی گرفته شود
وی بیان داشت: راهیان نور به صورت جهادی شکل گرفت اما امروز نیازمند این هستیم که در مناطق جنوب ، مقرهایی وجود داشته باشد و از نسل جنگ هر چه بیشتر برای انتقال معلومات و تجربیات استفاده شود.
وی گفت: امروز ساماندهیهای جدید شکل گرفته است و منطقه از نظر کیفی از گذشته بهتر شده است و ما را هر چه بیشتر به یاد جنگ می اندازد. امروز مقرها آماده سازی شده و به شکل زمان جنگ در آمده و برخی مقرها رزم شب دارند که چاشنی خوبی در کنار بازدید ها است.
روحانیت محور فعالیت های نرم افزاری راهیان نور است
وی بیان داشت: از آن جایی که انقلاب بر اساس دعوت روحانیت و همراهی مردم شکل گرفته است، مردم به روحانیت اعتقاد و اعتماد داشته و دارند و روحانیت همواره حامی و دلسوز مردم بوده است و امروز نیز روایت گری روحانیت در سرزمین جنگ و جبهه، موید این معنا است.
این رزمنده دوران دفاع مقدس اظهار داشت: طلاب روایت گر در اردوهای راهیان نور روایتگر مجاهدتهای نستوه رزمندگانی هستند که از همه آمال و آرزوهای خود به دلیل تبعیت از ولایت فقیه گذشتند و امروز روحانی سیره گوی این میدان عاشورا گونه است.
وی با تاکید بر اهمیت انتقال فرهنگ اصیل اسلامی، گفت: با حضور روحانیون در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی، سلامت اعتقادی بیشتر تضمین می شود و به دلیل انس گیری جوانان با روحانی، فرهنگ انقلاب اسلامی بیمه می شود.
این روحانی رزمی و تبلیغی دوران دفاع مقدس گفت: باید در مقرها و یادمان های شهدا، روحانیون مستقر وجود داشته باشد تا افراد بتواند از وجود این روحانیون که اطلاعات تخصصی در مورد آن نقطه دارند، استفاده کنند.
این رزمنده دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: طلاب جوان که در مقام روایت گری سیره شهدا به کاروان های راهیان نور می پیوندند، باید به دانش مورد نیاز آن مسلح شوند تا دچار گزافه گویی و غلو و برخی تحریفات نشوند. /909/ت302/ع