۳۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۳
کد خبر: ۱۳۱۱۵۱
حجت الاسلام بهجت:

راه اندازی مؤسسه امیرالمؤمنین اهواز حرکتی تحسین برانگیز است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام بهجت، فرزند حضرت آیت الله بهجت از مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین اهواز بازدید کرد.
بازديد حجت الاسلام و المسلمين بهجت از مؤوسسه آموزش عالي اميرالمؤمنين اهواز بازديد حجت الاسلام و المسلمين بهجت از مؤوسسه آموزش عالي اميرالمؤمنين اهواز بازديد حجت الاسلام و المسلمين بهجت از مؤوسسه آموزش عالي اميرالمؤمنين اهواز
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام علی بهجت، فرزند حضرت آیت الله بهجت، روز گذشته از مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین(ع) اهواز بازدید کرد.

در  این دیدار که آیت الله حیدری نماینده مردم خوزستان خبرگان رهبری، حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، حجت الاسلام سید رضا موسوی جزایری و معاونان مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین (ع) حضور داشتند، حجت الاسلام بهجت در سخنانی با اشاره به جایگاه مهم مسائل عقیدتی و دینی در جامعه امروزی، تأسیس مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین را گامی مهم در راستای ترویج فرهنگ علوی برشمرد و گفت: پیش از این شنیده بودیم که قرار است چنین کاری در استان خوزستان انجام شود ولی تصور نمی کردیم این کار ارزنده در استان عملی شده است.

فرزند حضرت آیت الله بهجت با اشاره به حرکت های تخریب گرایانه وهابیت افراطی علیه تشیع، از همت و تلاش آیت الله موسوی جزایری در راستای تشکیل این مؤسسه قدردانی کرد و اظهار داشت: در برهه کنونی مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین اهواز حرکتی بسیار ارزنده و خوب در سطح کشور بویژه استان خوزستان است.

حجت الاسلام بهجت با تأکید بر این که باید با فعالیت های فرهنگی ممتاز و مهم جلوی تبلیغات دشمن را گرفت، ابراز داشت: در برهه کنونی در راستای خنثی سازی بدعت ها و انحراف های فکری فرقه ضاله وهابیت مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین اهواز نقش بسیار مهم و ارزنده ای را ایفا می کند.

حجت الاسلام بهجت در ادامه سخنان خود تأکید کرد: نباید تبلیغات منحرف دشمنان را دست کم گرفت و به سادگی از آن گذشت که این خود بزرگ ترین ضربه به جامعه فکری و عقیدتی و کار بسیار خطرناکی است.

فرزند حضرت آیت الله بهجت با بیان این که افکار باید در این مؤسسه باز باشد، ابراز داشت: شیوه تدریسی و مدیریتی مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین(ع) نباید مانند حوزه های علمیه باشد که صرف این که طلبه بیاید صرف و نحو را بخواند و بعد از آن برود همان درسی را که خوانده تبلیغ و تبیین کند.

وی با اشاره به این که برای مبارزه با انحرافات فکری فرقه های ضاله باید در زمینه مسایل عقیدتی کاربردی کار شود افزود: باید به نقطه ضعف جوانان و جامعه در زمینه های عقیدتی توجه شود و با حرکتی کاربردی و سازنده این نقاط ضعف را خنثی کرد و شیوه تدریس و مدیریت این مؤسسه باید به گونه ای باشد که افراد پس از فارغ التحصیلی بتوانند مفاهیم را به جامعه ارائه دهند.

حجت الاسلام بهجت ادامه داد: دشمنان سلفی گر افراطی هیچ گاه از توطئه و ایجاد شکاف در تشیع دست نمی کشند و همواره به دنبال تشویش اذهان عمومی و منحرف ساختن جوانان هستند.

فرزند حضرت آیت الله بهجت با تأکید بر اینکه فرقه های منحرف همواره در بحث های عقلایی و کاربردی با مشکل روبه رو هستند، اذعان داشت: در فعالیت های عقیدتی و فرهنگی باید به صورت کاربردی و مثمرثمر وارد شد که این خود ضربه بزرگی به فرقه های منحرف است.

حجت الاسلام بهجت با تأکید بر اینکه تأسیس مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین کار بسیار جالبی است، اظهار داشت: تأسیس این مؤسسه بسیار مایه خوشحالی و خرسندی در کشور به ویژه استان خوزستان است که امیدواریم در آینده ای نزدیک با توسعه آن به تدریج برای استان های همجوار، زمینه برای جهانی شدن آن فراهم شود.

گفتنی است، در بخش نخست این مراسم حجت الاسلام پیمان علی نژاد، قائم مقام مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین گزارشی را از روند آموزشی و عمرانی مؤسسه امیرالمؤمنین اهواز ارائه داد./9461/پ203/س
ارسال نظرات