۱۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۳
کد خبر: ۱۳۴۶۵۱
در برنامه تلویزیونی ماه نور ویژه ماه مبارک رمضان تشریح شد؛

برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران اصفهان

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: در جشنواره علامه حلی 25 نفر از خواهران مدارس علمیه استان اصفهان شرکت کرده‌اند که دربردارنده تحقیقات پایانی، مقاله و کتاب است.
حجت الاسلام سيد مهدي ابطحي مدير حوزه علميه خواهران منطقه چهار

 

حجت‌الاسلام سیدمهدی ابطحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، در مصاحبه تلویزیونی در سیمای استان اصفهان، به تشریح برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان پرداخت.


وی گفت: در سطح استان اصفهان 51 مدرسه علمیه خواهران در سطح دو و سه مشغول فعالیت هستند که در این مدارس نزدیک به پنج هزار طلبه خواهر در سطح دو و چهارصد طلبه خواهر در سطح سه مشغول به تحصیل هستند.


وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی خواهران طلبه گفت: خواهران مشغول به تحصیل در طول تحصیل خود لازم است دو واحد درسی تحقیق و پژوهش را بگذرانند، همچنین جشنواره پژوهشی علامه حلی هر ساله در سطح استان و کشور به منظور ارائه آثار پژوهشی طلاب برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام ابطحی با اشاره به راه‌اندازی و تشکیل هسته‌های پژوهشی اظهار داشت: در سال گذشته از 30 نفر برگزیده مرحله  استانی شرکت کننده در جشنواره علامه حلی  25 نفر از خواهران مدارس علمیه استان اصفهان  بودند ، آثار شرکت داده شده در جشنواره علامه حلی دربردارنده تحقیقات پایانی، مقاله و کتاب بود.


وی در تشریح برنامه‌های آموزشی خواهران طلبه ابراز داشت: در مقطع سطح دو که معادل مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها است، دروس عمومی تدریس می‌شود؛ سطح سه که معادل کارشناسی ارشد است،  دربردارنده گرایش‌های تفسیر و علوم دینی، فقه و اصول، فلسفه اسلامی،‌ مطالعات زنان و تاریخ اسلامی است.


مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان خاطر نشان کرد: خواهران طلبه پس از فراغت از تحصیل می توانند در ادارات آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی و ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر به تبلیغ و ارشاد مردم بپردازند.


وی با اشاره به فعالیت‌های تبلیغی و آموزشی خواهران طلبه یادآور شد: برگزاری کلاس‌های تفسیر قرآن، ‌بیان احکام و اقامه نماز جماعت در مدارس زیرمجموعه آموزش و پرورش بخشی از فعالیت‌های تبلیغی و آموزشی خواهران طلبه است.


حجت‌الاسلام ابطحی ادامه داد: با توجه به کمبود امام جماعت در مراکز آموزشی به ویژه مدارس راهنمایی و دبیرستان‌ها و همچنین با توجه به بدون مانع بودن اقامه جماعت بانوان برای بانوان بر اساس استفتاء از مقام معظم رهبری، بانوان طلبه با حضور در این مراکز به اقامه جماعت و پاسخ‌گویی به پرسش‌های دینی جوانان و نوجوانان می‌پردازند./919/د102/ن

ارسال نظرات