۰۹ مهر ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۲
کد خبر: ۱۴۰۷۱۴

اعتراض مجمع اتحاد دانشجویان جهان اسلام به عدم مؤاخذه جدی هتاکان از سوی سازمان ملل

خبرگزاری رسا ـ مجمع اتحاد دانشجویان جهان اسلام در راستای پیگیری حقوقی بین المللی اهانت به ساحت نورانی پیامبر اکرم(ص)، با ارسال نامه ای به خانم ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد انزجار خود را از این حرکات اعلام داشتند.
پيامبر اعظم

 

به گزارش خبرگزاری رسا، مجمع اتحاد دانشجویان جهان اسلام در نامه ای به خانم ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، خواستار مؤاخذه جدی هتاکان به ادیان الهی و محکوم نمودن توهین به پیامبران هر یک از ادیان، با تعریفی صحیح از آزادی بیان شد.

متن این نامه به این شرح است:
خانم ناوی پیلای

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد

با عرض سلام

اطلاع دارید که در روزهای اخیر در جریان ساخت و انتشار فیلم برائت از مسلمانان و انتشار کاریکاتورهای موهن در فرانسه، واکنش های بسیاری را در کشورهای مختلف جهان شاهد بوده ایم. واکنش هایی که نشان از اعتراض و مخالفت مردم مسلمان نسبت به بی احترامی به عقایدشان داشته و این پیام را به همراه دارد که اهانت به پیامبر عظیم­الشأن یک دین آسمانی همانا توهین به معتقدان و معتقدات آن دین الهی است.

خانم ناوی پیلای

شما معتقدید «صلح و امنیت»،«توسعه» و «حقوق بشر» سه ستون اساسی نظام ملل متحد می باشند که با یکدیگر پیوند متقابل داشته و یکدیگر را تقویت می کنند.


مگر نه آنکه هر انسانی محق به داشتن دین است؟ آیا این انسان نمی بایست از دین و اعتقادش حفاظت و حراست کند؟ اهانت به پیامبر یک دین چگونه در مواد "اعلامیه جهانی حقوق بشر"  و رعایت "مقتضیات عادلانه اخلاقی" می گنجد؟ آیا می توان به بهانه آزادی بیان برخلاف مسیر احترام به حقوق و آزادی های دیگران اقدام نمود و قلب بیش از یک میلیارد انسان موحد را به درد آورد؟ آیا به تمسخر گرفتن عقاید انسانها با معیارهای انسانی منطبق است و در جهت محدود کردن آزادی بیان و عقیده­ی دیگران عمل نمی کند؟ با توجه به اینکه میلیون ها انسان مسلمان و آزادی­خواه در سایر نقاط جهان به اعتراض برخاسته اند، آیا از منظر شورای حقوق بشر و وظایف و تعهدات آن نهاد، اینها دارای حقوقی هستند و باید مطالبات حقوقی به حقّشان مورد بررسی و پیگیری قاطع قرار گرفته و به نتیجه برسد؟

 خانم ناوی پیلای

اگر نهاد یا سازمان مورد اعتماد و مستقلی مجری پیگیری محکومیت و محاکمه­ی عاملان این اقدام شنیع و قبیح(توهین به پیامبر یک دین الهی) بود، آیا چنین اتفاقات ناگواری روی می داد؟

چرا دولت آمریکا و فرانسه مورد مؤاخذه جدی قرار نمی گیرند و عاملان این اقدامات غیر انسانی محاکمه نمی شوند؟  چرا فعالیت ها و اقدامات صهیونیست ها که همیشه در این هتاکی ها به مقدسات ادیان نقش دارند محکوم نمی شود و مورد بازخواست قرار نمی گیرد؟ آیا با معیارهای حقوقی جهان امروز حرمت و قداست هولوکاست بیش از مقدّسات دینی است؟

 
مجمع اتحاد دانشجویان جهان اسلام به نمایندگی از تشکل های دانشجویی مسلمان فعال در 27 کشور، ضمن محکوم نمودن تولید فیلم اهانت آمیز به ساحت پیامبر اکرم (ص) و هرگونه توهین به مقدسات ادیان الهی؛ اعتراض، راهپیمایی و اقداماتی مبنی بر جلوگیری از تکرار این چنین حوادث را حق خود دانسته و حمایت از اعتراض های مقدس مردم کشورهای مسلمان در مخالفت با چنین اقداماتی را وظیفه­ی خود می داند.


از شما انتظار می رود ضمن تدقیق هرچه وسیع تر و عالمانه تر در بندهای شورای اجرایی حقوق بشر و لزوم محکوم نمودن توهین به پیامبران هر یک از ادیان، با تعریفی صحیح از آزادی بیان و عقیده لزوم احترام به عقاید سایر پیروان از ادیان مختلف را پیگیری نموده و در تصویب سازوکارهایی در ممنوعیت حمله به نهادها و معتقدات مذهبی تمام ادیان، جهت تأمین هر چه بیشتر صلح و امنیت بین المللی همّت بورزید./921/د102/ج

 

ارسال نظرات