مدیر مدرسه علمیه امام مهدی:
حوزه علمیه کنونی با منویات رهبری در خصوص اخلاق در حوزه فاصله دارد
خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج) تهران با بیان اینکه حوزه علمیه در حال حاضر با مبحث اخلاق و تحقق رهنمودهای رهبری در خصوص اخلاق در حوزههای علمیه فاصله دارد گفت: برای برطرف نمودن این حائل باید مباحث اخلاقی به شکل سنتی بیان شود.
حجت الاسلام سید غلامرضا یاسینی، مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج) تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در خصوص جایگاه اخلاق در حوزه بیان داشت: پیامبر اکرم(ص) از ابتدا برانگیخته شد تا اخلاق را در جامعه به معنای واقعی خود به اتمام برساند یعنی اخلاقی که پیامبران گذشته در جامعه رواج داده بودهاند را به معنای واقعی به اتمام برساند.
وی تصریح کرد: بنابراین حوزههای علمیه داعیه اخلاق و رواج آن را داشته و دارند زیرا راه حوزه راه پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) است و در روایتی پیامبر اکرم(ص) فرموند: «در حوزه علم، معنویت و اخلاق ظرف به روز رسانی دین است».
حجت الاسلام یاسینی ادامه داد: مبحث اخلاق با حوزه ارتباط تنگاتنگی دارد و در همین خصوص باید بحث اخلاق جزو دروس حوزویان قرار داده شود که در این راستا هفتهای یک جلسه حداقل کافی خواهد بود.
مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج) با بیان اینکه حوزه علمیه در حال حاضر با مبحث اخلاق و تحقق رهنمودهای رهبری در خصوص اخلاق در حوزههای علمیه فاصله دارد گفت: برای برطرف نمودن این حائل باید مباحث اخلاقی به شکل سنتی بیان شود، یعنی طلبه پای منبر و یا در کلاس اخلاق حضور یافته و از رهنمودهای استاد بهرهمند شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود خواستار نهادینه شدن اخلاق در حوزههای علمیه شد و افزود: راهکارهای متعددی در خصوص نهادینه شدن اخلاق وجود دارد زیرا اخلاق، خلقوخوی الهی محسوب میشود و باید در زمینههای مختلف درسی مورد استفاده قرار گیرد و طبق فرمایش امام خامنهای(مدظله) اگر کتابی نوشته شود و مقالهای نگارشته شود، مطمئن باشید این دسته اقدامها جوابگوی نیازهای جامعه امروزی نخواهد بود.
حجت الاسلام یاسینی ادامه داد: باید از افرادی در مباحث اخلاقی استفاده شود که تسلط کافی بر مباحث اخلاقی داشته باشند و نباید مدرسین این حوزه را دسته بندی و رتبه بندی کرد.
مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج) در ادامه اظهار داشت: برای پیشبرد اهداف جامعه اسلامی باید اوقاتی را به صورت ویژه برای برقراری کلاس اخلاق در ادارات تدبیر و به اجرا دربیاورند و در طول هفته اگر وقتی را به مباحثه اختصاص دهند مطمئنا اثرات مثبتی را شاهد خواهیم بود.
وی افزود: این در صورتی محقق خواهد شد که مسؤولان و کارکنان ادارات دغدغه اجرایی کردن اخلاق در جامعه را داشته باشند./9599/ت302/ص
ارسال نظرات