۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۷
کد خبر: ۱۷۱۹۸۱

200 مسجد در دهه مهدویت، فرهنگ مهدویت را اشاعه می دهند

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام موسوی نسب گفت: در200 مسجد سطح استان خراسان، پنج روز حلقه های معرفت، پرسش و پاسخ و سخنرانی با محوریت فرهنگ مهدویت انجام می شود.
مهدويت

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام سید جعفر موسوی نسب، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مشهد امروز در نشستی خبری به تشریح برنامه های دهه مهدویت پرداخت و گفت: اعزام مبلغ و کارشناس، تشکیل کانون های دانشجویی، برگزاری مسابقات، ارتباط با رسانه ها و غنابخشی جشن های نیمه شعبان و نهم ربیع الاول از فعالیت های عرصه تبلیغ و ارتباطات این بنیاد است.

 

وی بیان کرد: بنیاد فرهنگی مهدی موعود در سال 1379 با موافقت رهبر معظم انقلاب و بنا بر پیشنهاد حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی و همکاری برخی شخصیت های علمی و فرهنگی کشور تاسیس شد.

 

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) با بیان این که تاکنون بیش از 30 دوره تربیت مربی در برخی شعب استانی بنیاد تشکیل شده است، گفت: به منظور تربیت نیروهای علمی پژوهشی کارآمد و مهدی یاور در عرصه های تبلیغ و تدریس مباحث مهدویت، دوره آموزشی کارگاهی تربیت مربی در قالب 120 جلسه برگزار می شود.

 

حجت الاسلام موسوی نسب گفت: به منظور ایجاد زمینه های مناسب جهت پژوهش درموضوعات گوناگون مهدویت فعالیت هایی چون انجام پژوهش های کلان در عرصه های مهدویت، شناسایی و طرح عرصه های جدید پژوهش، تهیه و تنظیم فهرست جامعی از کتب و مقالات پژوهشی معتبر مهدوی، تهیه نرم افزارهای پژوهشی، راه اندازی واحد کودک و نوجوان و راه اندازی واحد پاسخ به سوالات مهدوی در دستور کار معاونت پژوهش مرکز تخصصی مهدویت قرار گرفته است.

 

وی افزود: در راستای فعالیت های پژوهشی، تهیه و انتشار کتاب«آفتاب مهر» از جمله محصولات فرهنگی قابل توجه ، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی است. این معاونت همچنین در راستای گسترش و نشر فرهنگ صحیح مهدویت و تعمیق آن درسطوح مختلف جامعه فعالیت می کند.

 

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) با اشاره به این که بنیاد 15شعبان را، مهدویت و تبعیت، نام گذاری کرده است، افزود: هر ساله فعالیت های نیمه شعبان بنیاد، تحت عنوان دهه مهدویت، از پنجم شعبان شروع می شود. در 200 مسجد سطح استان خراسان، پنج روز حلقه های معرفت، پرسش و پاسخ وسخنرانی با محوریت فرهنگ مهدویت برگزار می شود.

 

وی با بیان این که در دهه مهدویت، به برخی از نهادها، کارشناس مهدوی اعزام می شود، گفت: بعضی از پاساژها و مجتمع های تجاری برای اعزام کارشناس اعلام آمادگی کرده و در مسیر تعدادی از روستاهای محروم، ایستگاه هایی به منظور ارائه محصولات و پاسخ به سوالات و شبهات انجام می پذیرد.

 

وی گفت: در مقابل هجمه های دشمن به فرهنگ مهدوی، حوزه های علمیه، دانشگاهیان، فرهیختگان، ناشران و صداو سیما باید برنامه ریزی ویژه ای برای اشاعه فرهنگ ناب مهدویت، انجام دهند.

 

حجت الاسلام موسوی نسب بیان کرد: در تابستان جهت اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان در تعاملی که با بسیج مساجد، ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد صورت گرفته، دوره های آموزش مهدویت بخصوص در ماه رمضان، تحت عنوان مهدویت در قرآن برگزار می شود.

 

وی با اشاره به حضور بیش از هزار مبلغ در دوره های تربیت مربی خراسان رضوی، گفت: افرادی که در قالب اردوهای اموزش و پرورش و نهادها به مشهد اعزام می شوند، با تعاملی که بنیاد فرهنگی حضرت مهدی با آستان قدس رضوی برقرار کرده است، از معارف ناب مهدویت بهره مند می شوند./930/پ203/ب

ارسال نظرات