استاد حوزه علمیه مطرح کرد:
تحقق حماسه اقتصادی و فرهنگی با تأسی به حضرت علی اکبر
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم تأسی به حضرت علی اکبر(ع) را برای جامعه به ویژه جوانان ضروری دانست و گفت: حماسه اقتصادی و فرهنگی در کشور باقی مانده است که لازم است آحاد مردم با کمک خادمان ملت وارد صحنه شوند و علی اکبر گونه به ندای رهبری پاسخ دهند.

حجتالاسلام، علی شیخ محمدی، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در پاسخ به این پرسش که «درسهایی که از شخصیت فردی و اجتماعی حضرت علی اکبر(ع) می توان گرفت چیست؟» آن حضرت را شبیهترین انسان به پیامبر اکرم(ص) دانست و گفت: در مجموع سه نفر در عالم شبیه به رسول الله بودند که یکی از آنها حضرت زهرا(س) بود و دیگری امام حسن(ع) و بعد آن حضرت علی اکبر(ع) بود.
وی ادامه داد: حضرت علی اکبر(ع) از همه جهات برای ما نمونه است و جوانان ما میتوانند از سیره اخلاقی و اجتماعی این بزرگوار استفاده کامل کنند٫ حضرت علی اکبر(ع) از نظر خلق و خو و منطق و همچنین منطق شبیه به رسول اکرم(ص) بود و این یک مرحمت بزرگی بود که خداوند متعال به امام حسین(ع) عطا کرد.
این کارشناس حوزوی با اشاره به واقعه کربلا و حماسه حضرت علی اکبر(ع) در آن واقعه اظهار داشت: تا قبل از واقعه کربلا، همه تصور میکردند که بعد از امام حسین(ع) کسی جز علی اکبر(ع) نیست، زیرا بسیار شبیه به پیامبر اکرم(ص) بود، اما وقتی به شهادت رسید همه فهمیدند که امام سجاد(ع) امام بعد است.
وی افزود: حضرت علی اکبر(ع) تمام مراحل عصمت را داشت، یکی از بزرگان اخلاق میگفتند اگر حضرت علی اکبر(ع) باقی میماند، برای همه بشریت بس بود.
حجتالاسلام شیخ محمدی، تأسی به علی اکبر(ع) را برای جامعه بویژه جوانان ضروری دانست و تصریح کرد: حماسه سیاسی مورد نظر رهبری محقق شد و حماسه اقتصادی و فرهنگی در کشور باقی مانده است که لازم است آحاد مردم با کمک خادمان ملت وارد صحنه شوند و علی اکبر گونه به ندای رهبری پاسخ دهند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ملت ما به ائمه اطهار(ع) علاقه خاصی دارند و این جامعه متعلق به اهل بیت(ع) است و این محبت تا قیامت همراه این ملت خواهد بود، اگر ما حضرت علی اکبر(ع) را الگوی خود قرار دهیم و رفتارهای او برای ما سرمشق شود، به تمام سعادت های دنیوی و اخروی میرسیم./978/ت302/ع
ارسال نظرات