آبادانی معنوی مساجد لازمه تربیت نسل مهدوی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهدشبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی امروز در مراسم بهرهبرداری از مسجد قدس شهرک یاغچیان تبریز و کلنگزنی مسجد المهدی(عج) منطقه ولیعصر2 این شهر با تبریک فرا رسیدن میلاد حضرت صاحب الزمان(عج) اظهار داشت: مساجد باید مرکزی برای تربیت مهدییاوران و مهدیباوران باشد.
وی با بیان اینکه درک شرایط ظهور منجی و درک حقیقی از مبانی مهدویت، از ویژگی های منتظران حجت(عج) است، خاطرنشان کرد: انتظار فرج عامل اصلی در توفیقات شیعیان بوده است؛ در حقیقت انتظار ظهور منجی آخرالزمان امید به آینده و تحقق وعده قطعی الهی را در وجود شیعیان و البته عموم بشریت زنده نگاه می دارد.
نماینده خبرگان رهبری با بیان اینکه انتظار فرج سازندگی فردی به دنبال دارد، تصریح کرد: انتظار در شمار اجتماعیترین مباحث دینی نیز قرار دارد، از این رو در چگونگیِ زندگیِ اجتماعی انسان، نقش ویژهای بر عهده دارد. شخص منتظر که تصویری صحیح از مسألة انتظار دارد، به گونهای زندگی فردی و اجتماعی خود را تنظیم میکند که با این اندیشه مطابق باشد.
اعتقاد به مهدویت، اعتقاد به ولایت فقیه را در پی دارد
امام جمعه تبریز آبادانی معنوی مساجد را لازمه تربیت نسل مهدوی در کشور دانست و گفت: برنامه های فرهنگی، آموزشی و اعتقادی در مساجد بایستی با محوریت مسأله مهدویت و اعتقاد به مسأله ظهور و درک حقیقی از انتظار باشد، اعتقاد به مهدویت، اعتقاد به مسأله ولایت فقیه را به دنبال دارد.
آیت الله شبستری در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از مشارکت خیرین در احداث مساجد گفت: آبادانی معنوی مساجد بسیار مهمتر از آبادانی ظاهری و فیزیکی این اماکن مقدس است، از اینرو با احداث هر مسجد باید یک نیرو و فکر پیشبرنده برای برنامه های مختلف مسجدی در جهت جذب جوانان نیز وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه احداث مساجد در بهترین نقاط شهرک های جدید کلانشهرها بایستی مورد توجه متولیان امر قرار گیرد، گفت: گاه مشاهده می شود، پس از ساخت شهرک، دستاندرکاران به دنبال محلی برای احداث مسجد هستند، در حالیکه ابتدا باید مسجد احداث شود سپس اماکن مسجدی با محوریت محل مسجد ساخته شوند.
نماینده خبرگان رهبری با انتقاد از بیتوجهی به ساخت مساجد در برخی از شهرکهای تازه ساخت تبریز گفت: در برخی از محلات قدیمی تبریز چند مسجد به فاصله کمی از یکدیگر قرار دارند، اما در شهرکهای جدید گاه چند خیابان و محله از وجود مسجد بی بهره هستند، در چنین شرایطی نباید انتظار بهبود وضعیت اعتقادی و فرهنگی را داشت./935/پ202/پ