انتخابات 24 خرداد به صحنه ای زیبا و وحدت آفرین در کشور تبدیل شد
![آيت الله طباطبايي امام جمعه اصفهان](/Original/1388/01/27/IMAGE633754497820312500.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در اصفهان امروز در دیدار رییس کل دادگستری، دادستان و معاونان دادگستری استان، اظهار داشت: انتخابات 24 خرداد به صحنه ای زیبا و وحدت آفرین در کشور تبدیل شد و امیدواریم همان گونه که حماسه سیاسی با حضور پرشور مردم محقق شد، حماسه اقتصادی نیز با حمایت و همکاری مردم و مسؤولان با رییس جمهور منتخب محقق شود.
وی ادامه داد: رییس جمهور منتخب مردم سابقه پنج دوره حضور در مجلس شورای اسلامی، 25 سال رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای امنیت ملی و مسؤولیت مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را دارا است و این نشان می دهد که ایشان می تواند با همکاری مردم و مسؤولان گام های موثری برای پیشرفت و توسعه کشور بردارد.
آیت الله طباطبایی نژاد بر احیای سازمان هایی مانند سازمان برنامه و بودجه از سوی رییس جمهور آینده تأکید و تصریح کرد: رییس جمهور منتخب ملت ایران فردی اعتدال گرا است که امیدواریم در رأس امور از افراد نخبه و با تجربه استفاده کند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود به کاهش آمار زندانیان اشاره کرد و افزود: آمار کاهش زندانیان در بند خبر مسرت بخشی است که امیدواریم روز به روز شاهد کاهش این آمار باشیم.
وی در ادامه به مسأله مهریه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ما نباید زندانی مهریه داشته باشیم چرا که اگر شخص قادر به پرداخت مهریه نباشد و تمکن مالی نداشته باشد، جرم نیست و نباید محکوم به حبس شود و مهریه های مطابق با شرع و عرف از راهکارهای کاهش طلاق و آسیب های اجتماعی است.
امام جمعه اصفهان، قضاوت را کاری سخت دانست و افزود: پیامبر(ص) می فرمایند: کسی که قاضی شود، خودش را بدون کارد ذبح می کند و این روایت نشان می دهد که قضات باید عدالت را سرلوحه کار خود قرار دهند.
آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) افزود: اگر شخص قاضی عادل باشد و خواسته های دنیوی نتواند بر قضاوتش اثر بگذارد، بهترین انسان است.
وی بر آداب قضاوت نیز تاکید و با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) گفت: قاضی در حالت گرسنگی، تشنگی، عصبانیت و خواب آلودگی نباید قضاوت کند.
نماینده ولی فقیه در اصفهان، در پایان گفت: قاضی باید عدالت را بین طرفین در همه لحظات رعایت کند و با تأمل و تدبر صحیح در گفته ها و خواسته ها، حکم صحیح را جاری سازد./939/پ202/ش