۲۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵
کد خبر: ۱۸۴۸۰۷
آیت‌الله طباطبایی‌نژاد:

در نرمش قهرمانانه منافع نظام اسلامی به خطر نمی افتد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه اصفهان با اشاره به این‌که نرمش‌ قهرمانانه واژه‌ای جدید بود که از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد، گفت: نرمش قهرمانانه به این معنا است که با دشمن خود نباید با لفظ زور، قلدری و بد سخن بگوییم، بلکه بگوییم با آنان حاضر هستیم، توافق کنیم البته به این شرط که منافع ما از میان نرود.
آيت الله طباطبايي نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در مسجد امام(ره) برگزار شد، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در سه‌شنبه گذشته در جمع فرماندهان سپاه و اظهار رضایت ایشان از سپاه گفت: گفتند سپاه نباید در کارهای سیاسی وارد شود، اما این به آن معنا نیست که سیاست را نداند، بلکه لازمه پاسداری از کشور دانستن سیاست و آشنایی با وضع جهان و دشمن است.

نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان خاطرنشان کرد: سپاه از همه مردم است، اگر در یک کار جزیی وارد شود، مانند این‌که در انتخابات وارد شود و از یک نفر حمایت کند، این مسأله سبب نارضایتی گروهی از مردم می‌شود و در این موضوع سپاه همچون روحانیت است.

وی با اشاره به مطرح کردن موضوع «نرمش قهرمانانه» از سوی رهبر انقلاب ادامه داد: این واژه‌ از سوی رهبر انقلاب به کار برده شده و ایشان گفتند در عرصه دیپلماسی با نرمش قهرمانانه موافق هستند، این تعبیر در دیپلماسی ما نبود مانند واژه جنگ نیابتی یا مهندسی فرهنگی که از سوی ایشان ایجاد شد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد ادامه داد: نرمش قهرمانانه به این معنا است که با دشمن خود نباید با لفظ زور، قلدری و بد سخن بگوییم، بلکه بگوییم با آنان حاضر هستیم، توافق کنیم البته به این شرط که منافع ما از میان نرود، باید با آنان قهرمانانه سخن بگوییم و از عزت خود یک قدم عقب ننشینیم.

وی بیان کرد: نباید در عرصه دیپلماسی از قهرمانی و مردانگی خود دست برداریم، از ارزش‌های انقلاب اسلامی دست برنداریم، زیرا این امر ذلت می‌شود و قهرمانی نیست، اما در عین حال باید اهل نرمش هم باشیم، امیدواریم با این قهرمانی‌ها همواره پیروز و سربلند باشیم.

امام جمعه اصفهان با بزرگداشت هفته دفاع مقدس، این دفاع را جانانه و قهرمانانه خواند و ابراز کرد: عزت امروز ما در دنیا ناشی از همان جنگ قهرمانانه و دفاع قهرمانانه است، در هشت سال دفاع مقدس اجازه داده نشد که یک وجب از خاک ایران به تصرف دشمن در بیاید.

دفاع مقدس سبب عزتمندی ایران اسلامی شد

وی افزود: در دفاع مقدس مردم ما بسیار سختی‌ها دیدند و کشیدند، اما در برابر آن دستاوردهای بسیاری یافتیم، شهدای ما هم نزد خداوند و هم نزد ما عزیز هستند، عده‌ای به شهادت رسیدند اما باید توجه داشت که شهدا از دست ما نرفتند، بلکه سبب به دست آوردن عزت ایران شدند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد گفت: امنیت امروز ایران مدیون دفاع مقدس است، اگر آن‌جا ایستادگی نکرده بودیم امروز تحت زور دیگر کشورهای قرار می‌گرفتیم، اما استکبار و دیگران دانستند که زیر بار زور نمی‌رویم، نه ظلم می‌کنیم و نه مظلوم می‌شویم.

وی با بیان این‌که استکبار خواستار شکست ایران اسلامی است، ادامه داد: آنان دست از جنگ برنمی‌دارند، اما جنگ هشت‌ساله که همه دنیای کفر را علیه ایران اسلامی قد علم کرده بودند، ناکامی دشمن را در جنگ نظامی ثابت کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان با اشاره به بازگشایی مدارس خاطرنشان کرد: هم مسؤولان آموزش و پرورش و هم پدران و مادران باید سعی در درس‌خوان شدن و متدین تربیت شدن فرزندان خود بکنند، اگر فرزندان دین‌دار نباشند، هم با تهدید و هم با تطمیع از انقلاب دست برمی‌دارند.

وی تأکید کرد: هیچ علم و دانشی چه دانشگاهی و چه حتی طلبگی ترس و طمع را از انسان نمی‌گیرد، آن چه که ترس را از انسان می‌گیرد، دین است، امام خمینی(ره) گفتند والله من تا حالا نترسیده‌ام و مرحوم مدرس هم چنین بوده است.

نگرانی برای روزی آینده انسان را به حرام می‌اندازد

وی همچنین در خطبه اول با اشاره به فرازهایی از نامه امیرمؤمنان به امام حسن مجتبی(ع) گفت: امام علی(ع) می‌فرماید رزق بر دو گونه است، یک رزق برای تو می‌رسد، اما یک رزق هم باید به دنبال آن بروی، انسان باید کار و فعالیت خود را در زندگی انجام دهد، اما حرص نورزد.

امام جمعه اصفهان اظهار کرد: گاه فرد هنوز بچه متولد نشده نگران آینده و رزق و رزوی اوست، امام علی(ع) در این فراز بیان می‌کنند که رزق انسان می‌رسد، و انسان نباید غصه یک سال آینده‌اش را امروز بخورد.

وی ابراز کرد: انسان اگر نگران آینده باشد، شیطان از این راه به فریب دادن انسان می‌پردازد و انسان را وادار می‌کند، که با درآمدهای ناروا یا از طریق دروغ و کلک به حرام بیفتد، خداوند قسمت روزی انسان را از مال حرام قرار نداده است، بلکه انسان خود به حرام می‌افتد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با بیان این‌که نگران آینده نبودن به این معنا نیست که انسان کار نکند، اظهار کرد: انسان نباید به خود اندوه آینده را راه دهد، و بر اساس این فراز باید انسان بداند، هیچ کس سهم انسان را از روزی نمی‌خورد و آن روزی عقب نمی‌افتد.

وی خاطرنشان کرد: بر همه مقدر نیست که پول‌دار باشند، یا این‌گونه نیست که خداوند بر همه تقدیر کرده باشد، که فقیر باشند، اما تقدیر الهی نیست که بدون کار کردن روزی به دست انسان برسد،‌ بلکه انسان نباید بیش از توان خود برای به دست آوردن روزی دست و پا بزند.

نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان با اشاره به این فراز از نامه امام علی(ع) مبنی بر این که چه بسیار زشت است، ذلت و خواری هنگام فقر و نداری و تکبر در موقع پول‌دار بودن، اظهار کرد: انسان باید اهل شکر باشد و اگر پول مقام یا ریاستی به دست آورد، شکرگزار باشد، آقای روحانی گفت که من با کلید آمدم، اما ظاهرا هم کلید و هم داس دارد./914/پ201/س

ارسال نظرات