۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
کد خبر: ۱۹۱۳۸۶
عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان غربی:

نقشه جامع سبک زندگی در مسیر حرکت کاروان امام حسین مشهود است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که می‌توان با بیان روش سیدالشهدا(ع) در طول مسیر مدینه تا کربلا، سبک زندگی کاملی را ارائه داد، ابراز داشت: بررسی سبک زندگی امام حسین(ع) از مدینه النبی تا کربلا نشانگر شجاعت، دوستی، شهامت، انسانیت در رفتار و صله ارحام است.
امام جمعه شهرستان خوي

حجت‌الاسلام سید رضی موسوی شکوری، عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان غربی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به بررسی سبک زندگی حسینی، عاشورای و وظیفه مبلغان در این باره پرداخت، گفت: علما و مبلغان در زمینه بیان سبک زندگی اسلامی و حسینی در خط مقدم قرار دارند.

وی ادامه داد: در موضوع سبک زندگی حسینی و عاشورایی باید برنامه‌ریزی مناسبی از سوی بزرگان حوزه صورت گیرد تا سازمان تبلیغات اسلامی و مراکزی که عهددار اعزام مبلغ هستند از این برنامه‌ها بهره برده و آن را به وسیله مبلغان به مردم ارائه دهند.

مدیر حوزه های علمیه خوی با تأکید بر این‌‌که سبک زندگی حسینی و عاشورایی همان سبک زندگی اسلامی است، خاطرنشان کرد: حماسه عاشورا ناگفته‌های زیادی دارد و بحث‌های که مطرح می‌شود نوعا تکراری است.

وی افزود: زندگی امام حسین(ع) تنها واقعه کربلا نبوده است، ولی حتی می‌توان با بیان سبک و روش سیدالشهدا(ع) در طول مسیر مدینه تا کربلا یک سبک زندگی کامل را ارائه داد، بررسی سبک زندگی امام حسین(ع) از مدینه النبی تا کربلا نشانگر شجاعت، دوستی، شهامت، انسانیت در رفتار و صله ارحام است.

حجت‌الاسلام موسوی شکوری با بیان این‌که اباعبدالله الحسین(ع) با توجه به بینش و معرفت افراد به پرسش‌های آن‌ها پاسخ می‌دادند، تصریح کرد: وقتی افراد امام حسین(ع) و بردن خانواده را به کربلا منع کردند، امام(ع) برای هر یک از آن‌ها بر اساس هدف و بینش‌شان پاسخ داد.

وی بیان داشت: وقتی عبدالله بن زبیر با غرض سیاسی از امام حسین(ع) خواست تا در کربلا بمانند،‌ سیدالشهدا(ع) به او گفتند «من در شط فرات دفن شوم بهتر از آن است که در آستانه کعبه دفن شوم».

امام جمعه شهرستان خوی با اشاره به این‌که خود واقعه کربلا نشانگر سبک زندگی اسلامی است، اظهار داشت: روز عاشورا اباعبدالله الحسین(ع) فرمودند «اگر در میان سپاه من افراد بدهکار هستند یا رفته و بدهی خود را پرداخت کنند و یا این‌که برای این‌کار وکیلی قرار دهند».

وی یادآور شد: سخن یادشده امام حسین(ع) نشانگر اهمیت پرداخت بدهی است، اگر امروز در بازار‌های ما به این موضوع توجه شود ما شاهد این همه ورشکستگی و چک‌های برگشتی نخواهیم بود.

مدیر حوزه علمیه شهرستان خوی عمل به تکلیف را از بزرگ ترین ویژگی‌ها و امتیازات شهدای کربلا خواند و تأکید کرد: اصحاب امام حسین(ع) حاضر نشدند دنیای چند روزه خود را به آخرت و بندگی خدا بفروشند.

وی افزود: گذشتن از دنیا برای رسیدن به آخرت و بندگی خدا ویژه گذشته نیست، بلکه افراد اکنون نیز باید بر روی نفس خود به قدری کار کنند تا اگر روزی شرایط جنگ یا دیگر مسائل پیش آمد بتوانند دنیا خود را فدای آخرت و بندگی خدا کنند.

حجت‌الاسلام موسوی شکوری با بیان این‌که فرد باید همیشه به دنبال انجام وظیفه خود باشند، اظهار داشت: در میان شهدای کربلا جوان، پیر، سفید و سیاه بود ولی این افراد تمام هستی خود را طبق اخلاص گذاشته و در راه خدا فدا کردند.

وی در پایان سخنان خود از برگزاری نشست اعضای فرهنگی شهرستان خوی خبر داد و گفت: در این نشست بیست پرسشی را که رهبر انقلاب در استان خراسان شمالی مطرح کردند مورد بررسی قرار می‌گیرد و هر یک از افراد مؤظف هستند درباره یک پرسش به بررسی و تحقیق بپردازند./993/ت302/س

ارسال نظرات