۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۲
کد خبر: ۱۹۲۴۵۵
معاون پژوهشکده علوم وحیانی معارج:

پژوهش های حوزوی هماهنگ با نیازهای روز جامعه باشد

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشکده علوم وحیانی معارج با بیان این که توجه به مقوله پژوهش در حوزه های علمیه یک ضرورت انکار ناپذیر بوده که در این راستا باید گام های ارزنده ای برداشته شود، گفت: حوزویان باید در فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی خود به عملی و کاربردی نمودن آن توجه کنند تا اثرگذار باشد.
هفته پژوهش

ابوالفضل خراسانی، معاون پژوهشکده علوم وحیانی معارج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری با گرامی داشت هفته پژوهش و نقش ارزنده آن در توسعه و پیشرفت جامعه ، گفت: پژوهش محوری نقش ارزنده ای در راستای توسعه داشته که حوزه های علمیه باید در این راستا پیشگام باشند.

 

وی با اشاره به این که کارهای پژوهشی باید از فردی گرایی خارج شده و به سمت کاری گروهی و جمعی حرکت داشته باشد، ادامه داد: پژوهش ها باید با برنامه ریزی مشخصی صورت گیرد تا بتواند اثربخش و مفید باشد.

 

دبیر شورای عالی پژوهش پژوهشکده علوم وحیانی معارج با تاکید بر این که پژوهش های حوزوی باید پاسخ گوی نیازهای موجود در جامعه بوده و نقش خوبی در راهگشایی امور داشته باشد، ادامه داد: داشتن برنامه ای مفید و سودمند در کنار هدف محوری می تواند در این راستا اثرگذار باشد.

 

خراسانی با بیان این که توجه به مقوله پژوهش در حوزه های علمیه یک ضرورت انکار ناپذیر بوده که در این راستا باید گام های ارزنده ای برداشته شود، گفت: حوزویان باید در فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی خود به عملی و کاربردی کردن آن توجه کنند تا اثرگذار باشد.

 

معاون پژوهشکده علوم وحیانی معارج با تاکید بر این که پژوهش های حوزوی باید ناظر به حل مشکلی بوده و براساس طرح معینی طراحی شده باشد، بیان داشت: آموزش های حوزه باید درصدد سوق دادن طلاب به سمت پژوهش باشد که این امر بسیار ارزنده است.

 

معاون پژوهشکده علوم وحیانی معراج، ادامه داد: تصمیم گیران امور پژوهشی باید بیش از پیش به ضرورت ها و کاستی ها در امر پژوهش توجه داشته و اهتمام ارزنده را به این امر اختصاصی دهند.

 

دبیر شورای عالی پژوهش پژوهشکده علوم وحیانی معارج با تاکید بر این که باید پژوهش های علوم دینی پاسخ گوی نیازها و شرایط جدید باشد، بیان داشت: علم و پژوهش مرهون روشی است که دانش را تولید می‌کند که در این راستا باید به ابزارهای تولید توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

 

وی با تاکید بر این که فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه دین بدون آگاهی از نیازها و پرسش‌ها نمی‌تواند زمینه‌ساز رشد و توسعه فرهنگ دینی باشد، خاطرنشان کرد: محور پژوهش های ما باید در این راستا باشد که نیازها را شناخته و پس از بررسی اولویت ها به سمت آن حرکت کنیم.

 

معاون پژوهشکده علوم وحیانی معارج با بیان این که ما در بخش توزیع اندیشه‌ها در علوم اسلامی هماهنگ با نیاز جامعه عمل نمی‌کنیم، گفت: همان گونه که برای تولید علم برنامه وجود دارد باید برای توزیع آن نیز برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد./950/ت302/س

ارسال نظرات