۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶
کد خبر: ۱۹۵۳۲۵
مسؤول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه لرستان:

فرهنگ دینی مهم ترین راه مقابله با دسیسه های فرهنگی دشمنان است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان لرستان با اشاره به این که باید فرهنگ دینی از دوران کودکی در بین کودکان و نوجوانان نهادینه شود، گفت: فرهنگ دینی مهم ترین راه مقابله با دسیسه های فرهنگی دشمنان است.
حجت الاسلام موسوي، مسؤول کانون هاي مساجد لرستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام سید علی موسوی، مسؤول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان لرستان صبح امروز در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در اداره کل آموزش و پرورش این استان گفت: در برابر هجمه های دشمنان باید فرهنگ دینی و آموزه های دینی در جامعه بخصوص در بین جوانان و نوجوانان نهادینه شود.

وی با تأکید بر اجرای طرح نخبه پروری در مدارس استان لرستان، بیان داشت: با اجرای این طرح  و شناسایی توانمندی دانش آموزان در عرصه های گوناگون دینی، علمی، باید در تربیت دینی دانش‌آموزان به حفظ، نگهداری، پرورش گرایش‌ها، تعمیق و تقویت ارزش‌های درونی  آنان بپردازیم.

حجت الاسلام موسوی با تأکید بر این که طرح نخبه پروری در مدارس استان لرستان با همکاری واحد های تخصصی برگزار شود، افزود: این طرح درتقویت فرهنگ دینی در بین دانش آموزان مؤثر است.

مسؤول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان لرستان با بیان این که فرهنگ دینی مهم ترین راه مقابله با دسیسه های فرهنگی دشمنان است، گفت: با اجرای این طرح می توان از لحاظ علمی، روحیه معنوی دانش آموزان را در بسترهای فرهنگی و مذهبی ارتقا دهیم و در جهت خنثیسازی تبلیغات واهی و پوچ دشمنان گامهای مؤثری برداریم.

وی با بیان این که تربیت دینی نوجوانان را با وظایف و شرایع دینی آشنا می‌کند و آنان را پایبند به اصول دینی می کند و فطرت الهی را باور می کند، گفت: آموزش و پرورش و مسؤولین باید به این امر اهتمام ویژه ای داشته باشند.

حجت الاسلام موسوی در ادامه با بیان این که تربیت نسل جوان مهم ترین دغدغه آموزش و پرورش است، بیان داشت: طرح نخبه پروری در مدارس لرستان به منظور تربیت و آماده سازی دانش آموزان مستعد و نخبه برای ورود به مسؤولیت های اجتماعی در سطوح گوناگون مدیریت کشور در آینده، اجرا شود.

مسؤول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان لرستان در پایان خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش باید از تمام ظرفیت های موجود استفاده کند تا بستر فرهنگی مناسب برای تعلیم و تربیت در مدارس ایجاد شود./9451/ت303/ب

ارسال نظرات